Am votat. Crezi ca le va pasa? Interesele lor sunt muuuuult peste voia noastra. Ma tem ca va veni o zi cand vor ramane singuri pe pamant pentru ca noi vom disparea.
Profit sau nu, problema este ca iei se imbogatesc si-si fac burtile mari, iar noi mancam ce ne lasa guvernul
Pamflezistul - le citesc chiar daca nu zilnic, la 2 zile tot o fac
sunt tari mi-a placut si cea cu Goagal Marean
Am votat si eu, pic cu pic face mult. Modificarea genetica un profit mascat, nicidecum un gand bun pentru a intretine viata. Un lider mondial, nu am retinut numele a spus intr-o conferinta : Cum preferam sa murim, cu stomacul plin sau cu stomacul gol? Se referea la necesitatea produselor modificate genetic. Inca in tara noastra nu a luat amploare fenomenul, deci poate nu este tarziu.
Si eu am votat... dar, din pacate, nu mai depinde de noi.Nici vegetarian nu poti fi pentru ca gasesti peste tot numai legume mutante, la juma de kil fiecare ardei gras sau rosie
Salutare auran. Intru imediat sa vad despre ce e vorba. Intre timp, te invit sa citesti pamflezia dedicata lui Sorin Oprescu, la implinirea unui an de cand pastoreste primaria capitalei. Ca tot e in context.;) ATENTIE! CONTINE VERSURI USTURATOARE! :D http://www.alinfarcas.ro/
SaveTheNature întreabă: