Buna
dar gradul tau de inteligenta unde se incadreaza? nu poate fi toata lumea la fel si nici vip-uri nu putem fi toti, asa ca, suntem impartiti, asa cum fiecare padure are si uscaturi..sunt izolate doar acele persoane care au cu adevarat inteligenta redusa si din motive medicale nu se pot controla.dar pana sa ii ucidem e cale lunga, fiecare are dreptul la viata..nu sunt nici violatorinici criminalii, de ce ar fi ucise persoanele mai putin inteligente? e o tema scolara? sau e doar o curiozitate de a ta care te framanta? daca tu ai avea inteligenta scazuta, ai vrea sa fii ucisa? o sora/frate/chiar parinte?
nimic nu e contagios, in afara BTS-urilor
O zi buna
Te-ai gandit vreodata ca cei cu gradul de inteligenta scazut au probleme medicale si nu au ales sa fie asa? Din contra, trebuie intregati in societate si ajutati.
Cunosc persoane care sunt adevarati luptatori, care se straduesc si reusesc sa se ridice deasupra si sa fie utili societatii.
De alfel sunt legi care vin in sprijinul acestor oameni.
NU, nu sunt de acord cu afirmatiile tale!
Daca am ucide acele persoane am ramane fara Parlament, poate chiar fara guvern.Si fara populatie, de votanti in tara. Ce ne-am face?
Nu.Majoritatea considera ca cei care nu au aceleasi opinii sunt prosti.
Oricum...prostii(cei adevarati) reprezinta o sursa de amuzament pentru mine.Si nu numai de amuzament.Sunt si niste chestii pe care le poti exploata.Nu-s de accord.
Nu. Iar legat de gradul de contagiune a prostiei, vorbeste in numele tau
anonim_4396 întreabă:
CristinaCrisy întreabă: