Pana si Ponta a spus cu gura lui de mai multe ori ca ar trebui sa demisioneze daca va fi vreodata urmarit penal. Ultima data a spus asta in martie anul acesta, dar se pare ca memoria lui e scurta, si acum a uitat foarte convenabil ce a promis atunci. Cine nu si-a dat inca seama ca Ponta nu are cuvant, si ca minte la tot pasul cu o nerusinare greu de descris, ma tem ca are o mica problema cu ratiunea.
http://www.gandul.info/......i-14407120
Poate ca da poate ca nu. Oricum cine va fi in locul lui la noi nu se schimba nimic.
De ce sa isi dea demisia? Partidul sau a fost votat de oameni, are majoritate parlamentara. Nu vad de ce ar trebui sa plece. Iti spun eu ceva, lovitura de stat nu a fost cand a fost suspendat Basescu, lovitura de stat se incearca acum, cand este amestecata si justitia. Nu asa dati jos un premier, opozantilor!
Si ce treaba are partidul cu functia lui? nu poporul l a ales pe Ponta
Nu stau sa fac politica. Cine cunoaste si urmareste fenomenul, stie si intelege ce a facut si de ce trebuie sa ramana pana la urmatoarele alegeri cel putin. Cine habar n-are si voteaza in functie de ce vede pe facebook vede in ce se intampla in prezent un lucru bun. Niciodata intr-o tara civilizata, democrata, nu amesteci justitia. Hai s-o lasam asa mai bine.
Ce a facut? A mintit, a furat, a comis abuzuri in serviciu, distruge tara prin taierea investitiilor, a protejat infractorii pesedisti. Poate vrei sa revezi pe youtube episodul acela cu MTO-ul, cand s-a dus cu pupaza din Tei la presedintele Basescu. Asa da compenenta pontanaca!
Ponta asta o fi Iisus, vad ca nu ti s-au terminat zaharul si uleiul pe care ti le-a dat la alegeri!
Eram sigur ca dau de asemenea prosti daca raspund la intrebarea asta. Daca stam sa o dam pe din astea, sunt zeci de filmari cu fiecare politician in parte cand gafeaza sau cand nu stiu ce mai face. Eu doar mi-am spus parerea, nu am atacat pe nimeni, nu vad de unde si pana unde incrancenarea asta a ta fata de mine si fata de premier. Eu stiu sigur ca nu ti-am facut nimic, dar, el, te-a f... si nu ti-a platit?
Incrancenare fata de tine? Nu stiu unde o vezi. Ti-am spus de zahar si ulei pentru ca imi e greu sa cred ca cineva poate sa aiba atat de putina minte incat sa sustina un asemenea escroc precum ponta. Te mai dovedesti si nesimtit. De "f..." o fi facut-o cu maica-ta, de aia il aperi.
As vrea sa il vad la puscarie, nu pentru ca imi plac liberalii si Mutu' de la Cotroceni, dar asa... ca rasplata pentru ca a coabitat cu Basescu si l-a salvat in 2009 si 2012.
Ponta, basescu, si udrea trebuie sa mearga la inchisoare.au furat si au mintit
DA! Trebuie să-și dea demisia, dar asta nu prea ține de noi, ci de el. Iar la cât de arogant și plin de el este, nu cred c-o să plece prea repede din lumina reflectoarelor. Se bucură prea tare pe seama prostimei, care voia să-l aleagă și președinte acum puțin timp...
SaveTheNature întreabă:
FreddieM întreabă: