Stefan
| Stefan a întrebat:

Credeti ca presedintele Romaniei domnul Traian Basescu a facut o alegere corecta numind pe Lucian Croitoru premier.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa laughing sa moara Geoana de ciuda. laughing)

15 răspunsuri:
| stef3530 a răspuns:

Sincer in ultima perioada numai alegeri corecte nu a facut...

| Mefisto23 a răspuns:

Era previzibil. Tot ce face Basescu e sa tergiverseze instalarea unui nou guvern. Si oricum Croitoru e omul lui. El asteapta acum 10 zile, apoi nominalizeaza pe altul sa mai treaca 10 si tot asa pana vin alegerile. E disperat, dar a pierdut fraiele! Basescu e istorie. Mi-e sila de acest marinar care de ani de zile confunda Romania cu o barca.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu stiu nimic despre abilitatile acestui individ asa ca...

| angela_7705 a răspuns:

Sincer nici nu inteteseza

| mihaa a răspuns:

Idem Adytzza938big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Inca de ieri a zis ca vrea un om care sa se priceapa la finante, sa nu faca parte din partid, etc, practic a anuntat de ieri alegerea.

| flower a răspuns:

Am aceeasi parere cu mefisto23.Basescu nu face altceva decat sa traga de timp pana vin alegerile.numeste ce cine vrea el-oricum catelush de al lui, ca poate intre timp mai gaseste vreun as prin maneca. ceva cu care sa prosteasca lumea in continuare! Baselu este periculos de inteligent. Daca mai ramane in functie o sa fie vai si amar de tara noastra!

| costyn162 a răspuns:

Raspunsul la aceasta intrebare nu poate sa fie decat acesta...laughinglaughinglaughinglaughing
Stai, si acesta...rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, si ramane la fel de tembel.

| emy a răspuns:

Domnul presedinte nu a facut niciodata nimic corect. El a ales numai oameni pe care sa-i poata manipula dupa bunul sau plac.Domnul Tariceanu, daca nu a fost dispus sa-i cante in struna, a incercat de nenumarate ori si prin tot felul de mijloace sa-l demita.Numai ca, din nefericire pentru el, nu i-a mers.Pacat ca lumea se lasa influentata de teatrul pe care il joaca el(da mana cu toata lumeamai ia cate un copilas in brate, face cate o poza cu oamenii, mai face o gluma), si refuza sa-i vada adevarata fata. El, ca si toti ceilalti, isi apara propriile interese.Si atat! Noi nu avem decat sa ne spanzuram, din punctul lor de vedere! Imi pare rau sa o spun, dar asta e.

| Sabwy a răspuns:

E un nesimtit Base... dar, doamne multumesc ca exista Antonescu si ca va fi noul presedinte al romaniei love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca mai astept ziua in care o sa apara cineva sa ne scoata din rahatul in care ne-au bagat toti politicienii actuali. Sa fie Croitoru acea persoana? Nu stiu, nu cred... la fel cum nu cred ca Johannis ar fi fost mai bun de premier. Ar fi fost doar o marioneta in mainile lui Geoana sau Antonescu. Ramane de vazut daca a facut alegerea corecta. Pana atunci raman impotriva a tot ceea ce insemna politica si politicienii din Romania.

| mariazet45 a răspuns:

Zice ca nu e de-al lui dar cu cateva zile in urma a fost candidatu pdl la functia de viceguvernator oare chiar ne crede prosti? A facut asta ca sa tergiverseze lucrurile si sa poata spune ca el e corect si vrea sa iasa din criza de fapt o sa ne bage de tot in mocirla nimeni nu ne va mai putea scoate de acolo
, alti bani alta distractie Au facut o prostie cand a modificat durata la preseditie la 5 ani daca ramenea la 4 se faceau alegeri odata si era mai corect, acum presedintele care si-a dat deja demisia din partid deci e indepentent e totusi sustinut de partid cine ii ma crede pe ei cu legile lor cui tot. Alegerea ar fi fost buna acum 9 luni de zile, acum pacat ca se foloseste de el pentru ambitiile lui politice, numeste de fapt un om care nu va ajunge prim ministru decat pe hartie, o sa isi aleaga echipa si o sa fie respins, apoi se va intoarce inapoi la BNR. Bine ca are unde in mod normal dupa ce isi da demisia postu ar trebui ocupat si el va trebui sa mearga in somaj. Ce mila imi e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
La cât haos este în țara asta, vom vedea cât de curând ce se va întâmpla cu noul guvern și ministrul...
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Parerea mea e ca ca a facut exact ce nu trebuia. Daca accepta propunerea celorlalte partide se termina tot circul, dar nu mai putea sa manevreze guvernul cum dorea el. Vom vedea in urmatoarele zile ce se va intampla cu candidatul Presedintelui...