| remus a întrebat:

Credeti ca : psd cu membrii de partid nu pot fi pusi sa respecte, legea, bunul simt, verticalitatea, cinstea si omenia?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma mir ca ei vorbeau de bunul simt si de transferul de putere democratic, decent, demn de o tara europeana.Si acum, ce fac? Si-au aratat adevarata fata, au aratat ce4ea ce ar fi facut dupa instaurarea la putere.Pentru a vedea cata ipocrizie zace in acesti nesimtiti, urmariti discursul lui Geoana, primul video intre minutele:2:50-4:03, si vedeti cum el facea apel la calm si la bun simt.Imi este greata de un asemenea personaj, cu toate ca Mihaela...,, este dragostea mea''. :x :x.
http://www.catavencu.ro/discursul_presedintelui_mircea_geoana-11603.html

5 răspunsuri:
| bogdand a răspuns:

Cinste si omenie? au uitat de mult ce e asta.calca peste tot si peste toti ca sa obtina ce vor ei.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ba da, la zid poate... Ca si tatuca lor Ceausescu.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Remus eu credeam ca esti un om deosebit, dar se pare ca m-am inselat si am sa-ti spun si de ce. Stim destul de bine ca noi am trait in vremurile ceausiste, am simtit pe pielea noastra ce a insemnat acest lucru, paine la cartela, garnisita cu minciuni,, cartela pentru butelie garnisita cu nopti la rand ca sa o schimbi, haine rupte la randuri pantru tacamuri si adidasi si exemplele pot continua. Acum sunt la conducerea PSD aceiasi oameni care ne stingeau lumina si copii nostri isi faceau temele la lumuna lumanarii, mai avari, oameni care sunt mai presus de lege si nu pot suporta sa fie invinsi.Cat despre cinste, verticalitate, bun simt, omenie, respectarea legii, ei au inventat matusi. Apropo tu nu ai nici o matusa, poate sa o cheme cum vrea ea dar numai sa fie, cu conditia sa aiba bani si imobile in centrul Bucurestiului.

| DJ ALEKZ a răspuns:

Nu cred asa ceva

regis
| regis a răspuns:

Ar trebui trimisi la canal, nu?