Ce spunea Geoana, duminica seara, ca Basescu sa accepte ideea ca apierdut si sa faca tot posibilul sa predea puterea intr-un mod democratic. Curios, acum ca s-a schimbat invingatorul, s-a schimbat si modul de gandire, adica Geoana nu procedeaza asa cum propovaduia duminica seara, sa accepte el insusi faptul ca este invins si sa o faca cat mai democratic, numai ca nu prea poate sa faca ceea ce el singur a scos pe gura...Va imaginati daca iesea asta presedinte?
Cu siguranta vor face contestatie. Niciodata un partid nu a renuntat fara lupta, fara polemici, fara a accepta ca au pierdut in mod democratic alegerile. Oricum e clar ca au fost voturi fraudate de ambele parti. PSD -istii acum sunt frustrati ca nu au furat cat au avut nevoie.
Da, vor face si contestatie si acuzatii si boicotari si atacuri la persoane si motiuni si alea alea ca numai cu asa ceva s-au ocupat si in opozitie si in acest an la guvernare. Nu le pasa decat de averile si de orgoliile lor. Pacat ca nu se vede si nu se intelege!
Pai nu sunt ei cei care au spus ca vor o Romanie a bunului simt? Unde este bunul simt in contextul in care nu stiu sa piarda? in contextul in care o intreaga sleatca de mafioti au pierdut in fata unui singur om? Mi s-a luat de oameni care pun botul la orice, inclusiv la sloganul lor de dinaintea campaniei electorale si care inca mai cred ca ei doreau sa faca o politica de bun simt. Vor merge acolo unde le este locul, adica in OPOZITIE.
Da mai iohanis, va face.ca daca era geoana presedinte erau in regula nu? parca eu sunt prost si nu vad ce vor ei. ii doare pe ei de mine in cur, nu chiar in cur dar drept in cur.sa ma ierte onor asistenta pentru vorba proasta, dar acum ar trebui sa sara toti cu mic cu mare si din dragostea cea mare pentru tarisoara noastra, pentru, rhomaaaniiiiaahhhaaahaha, proclamata peste tot, sa puna sa faca treaba, si inca buna, sa ne scoata din criza impreuna cu presedintele nostru si al lor. ca e jale. daca nu alegem iar pe basescu si cred ca acum il vor alege si dusmanii lui, fiindca pana la urma, nu poti sa vii ca prostu si sa sp[ui mereu, nu e valabil. pana in trei ori.
Pai cum dracu mai Mariobros vrei ca Geoana sa accepte ideea ca a pierdut si sa sa predea puterea intr-un mod democratic? Pai daca a fost frauda pe fata? ce dracu chiar asa de chiori sunteti toti sustinatorii lui Base? chiar ma enervati... din ce galaxie veniti? vreti sa imi spuneti ca in astia 5 ani ati trait bine? ati trait pe dracu' vorbiti numai prostii, sau... aaaaa astia care o duceti bine din coruptie si furturi ca el, betii, injuraturi si manele, mi-e sila de unii dintre voi, suntem un popor de idioti(exceptie cei care totusi mai au un strop de gandire)Jalnicilor si ipocritilor(nu toti).
anonim_4396 întreabă: