Fiecare trage pentru ciolan. Ceausescu a fost o exceptie. Daca ar mai exista comunismul probabil nu mai fi tara, in ziua de astazi, datoare. Toata lumea ar fi avut servici si nu doar atat. Totul se rezuma la lacomie probabil. Intotdeauna va extista cineva care sa faca rau acestei tari si oamenilor care apartin acesteia. Sunt foarte multe de spus, dar cica nu prea avem voie sa vorbim despre asta. Sunt foarte multi oameni rai care nu le pasa decat de ei si mai putin de viitorul tarii, de viitorul nostru. Chiar daca s-a ajuns sau se va ajunge la genocid, cui ii pasa, timpul trece, leafa merge. Raul este inevitabil, in sensul ca oricat de mult te-ai stradui sa faci bine, o data si o data, tot va veni o vreme in care se va schimba totul.
Sa ma iertati pentru cei care au o alta gandire, dar asta este adevarul pur si cine va crede alte minciuni va fi treaba lor. Niciodata nu este prea tarziu sa te dai de partea cea buna si sa-ti recunosti greselile, oricum daca vei continua sa crezi ca minciuna este adevar, sau daca nu vei accepta situatia, atunci cu siguranta te vei duce in iad la nenea aghiuta, oricat de mult timp te-ai duce la biserica, uneori doar sa te rogi nu prea este de ajuns pentru ca multi vor fapte nu vorbe. Oricine ai fi trebuie sa ai mereu speranta ca se va mai putea face ceva in privinta asta.
In primul rand nu a fost regim comunist, comunismul este o utopie si regimul totalitar nici macar nu s-a apropiat in practica de teorie.
In unele privinte am stagnat sau chiar s-a marit diferenta fata de tarile libere, mai ales in privinta drepturilor fundamentale dar si in economie.
Este adevarat ca s-a construit mult, dar nu a construit Ceausescu, au construit milioanele de salariati, militari si altii. Si nu totdeauna s-a construit corect, s-a mai si distrus.
Unii oameni probabil sunt luati de cineva, invatati si crescuti de mici astfel incat sa aiba papagal, sa stie ce sa vorbeasca, dar le comanda altcineva, alti oameni mai destepti, in stil mafiot sau ceva de genul, parerea mea. Alti oameni sunt santajati si obligati sa nu spuna nici macar un cuvintel, sa taca din gura, sa inchida ochii la ce spun altii, sau sa spuna ce le spun ei. Ii ameninta si sa faca ce vor ei, dar o data si o data tot va iesi adevarul la iveala. Oamenii care santajeaza intotdeauna vor avea ceva de castigat, daca vede ca cei santajati tac si nu fac nimic. De fapt nu prea au ce sa faca ca sa nu se duca la parnaie (cei santajati). Dar de ce nu le spune nimeni nimic, cine stie? Probabil daca ar exista cineva care sa spuna ceva la stiri, nu eu, cineva cu papagal mai destept ca mine, sigur s-ar schimba ceva, depinde de mai multe chestii, sunt foarte multe de spus. De exemplu pe PROTV, sau ANTENA1, etc.
As spune mai multe dar nu am timp...
anonim_4396 întreabă:
ReddY25 întreabă: