1. Norvegia nu este în Uniunea Europeană
2. Kongeriket Noreg = Regatul Norvegiei - adică are rege şi este monarhie constituţională şi nu republică
Norvegia a susţinut de 3 ori până acum referendum pentru aderare la UE şi de fiecare dată poporul a votat împotriva intrării în Uniune.
Sincer, dacă ar fi fost referendum şi în România şi eu aş fi votat împotriva.
Dar de cand este Norvegia in EU? Ei nu au fost si nici nu o sa fie, la fel si Elvetia.
N-au cum sa iese ca niciodata nu au fost.Si ce sens are? Ai vazut cat e PIB-ul tarii? E printre cele mai bine organizate tarii ale lumii
Raspunsuri inteligente! Pacat ca la aceasta intrebare un ministru nu a sesizat capcana si din ignoranta a raspuns ca nu a aflat asa ceva. Stiti cine este ministrul? Este in guvern. Asta, ca sa mai glumim. Cu stim, s.r.
RASPUNS PT "As dori ca aceasta tara sa nu intre in UE.Ce a adus UE tarilor europene memebre? De ce am intrat in UE si noi? Ne-a intrebat careva? Ne intreaba cand se i-au masuri ce ne privesc direct? Lasam pe altii sa ne decida soarta." 1. Iti place sa mergi in strainatate cu buletinul, nu? 2. Iti place sau ti-ar placea sa lucrezi dincolo legal si usor 3. Ar fi bine daca Romania ar exporta mai mult ca sa creasca PIB-ul? ( statele ne-membre UE au o taxa mai mare pe produsele exportate pentru a avantaja statele membre UE), 4. Guvernul nostru ii prost nu stie conduce. 5. intre 2004-2007 a fost crestere economica, ceea ce nu prea a fost inainte si o parte se datoreaza criteriilor Maastricht care trebuiau indeplinite. etc daca mai vrei motive iti zic.
LanguageMaster întreabă:
LanguageMaster întreabă: