| Legion7X a întrebat:

Credeți că se va îndrepta ceva în Țara asta sau se va continua să se vorbească de corupție peste limită acceptată, sau sistem prost, or servici întârziate de aștepți cu lunile pentru o aprobarea unui act sau ceva de genu?
Ce este de făcut avem nevoie de monarhie sau nu or trebuie neaparat să ne implementăm concepția că" trebuie să ne părăsim țara ca să ne facem un rost și să beneficiem de servicii adecvate deoarece o să murim cu zile sau de stress așteptând un sprijin, o schimbare, un răspuns sigur fără a aștepta pe la uși când azi când mâine primind aroganță și altă întrebare în răspunsurile date de politicieni ca dovată a neconveniri întrebării puse de jurnaliști pe un anumit subiect de lege sau buget etc.
deci tot ce se miscă în România se desfășura pe altă întrebare nu?

Ei bine nu știu dacă am ales bine categoria de întrebare dar vreau răspunsuri.

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Coruptia se datoreaza justitiei. Atata timp cat justitia nu raspunde pentru faptele sale vor face ce vor si nu vom avea dreptate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Monarhia nu rezolva nimic, ca tot guvernul ar conduce tara.
singura schimbare sta in atitudinea noastra. atat timp cat suntem niste ignoranti asa o sa traim

| Legion7X explică (pentru suntserios):

Stai liniștit că am ieșit și în stradă atunci după colectiv care după părerea mea a fost ceva planificat să moară atâția oameni și tot nu s-a schimbat nimic ar fi o soluție să fie un nebun din ăsta să-l ia pe Dragnea și pe alți corupți cu pușca cu lunetă de pe un acoperiș chit cu propria viață poate o băga frica în toți fiind un fel de john Doe.

| relian a răspuns:

Tara aia nu se va indrepta pentru ca niciodata n-a fost dreapta laughing mereu asa am fost, corupti pana peste urechi, de la mic la mare, asta face tot romanu.Cum poti sa il inveti sa fie cinstit? Pai cu forta, dara lucrur asta se pare nu prea se mai poate.Aminteste-ti de la istorie de Vlad Tepes, pe vremea aia oamenii erau cinstit, de pierdeai ceva acolo il gaseai si dupa ani de zile laughing aveau aia frica intrata pana in maduva oaselor laughing, dara chestia na durat sa poata intra in gene, lau masluit rapid, lau eliminat.Aici e vorba despre tot poporu nu doara de boieri.Un rege, conducator care face bine tarii si poporului este aparat de populatie, ei n-a fost cazu lui pentru ca poporu voia sa fure, poporu vrea altfel sa traiasca.Cine a reusit cat de cat ceva a fost alt rege sau comducator Stefan ala a reusit cumva sai abureasca pe toti,oamenii erau ceva mai cinstiti,dara cu o floare nu se face primavara.A venit apoi cel mai tare rege ce la avut ROmania vreodata Cuza,asta a reusit sa ii abureasca rapid pe toti, asa de rapid ca nimeni na mai avut timp sa reactioneze cu nimic, dara apoi a fost si a sta eliminat pentru ca POPORU laughing sa legat de biserica ia spanzurat pe toti, lea confiscat totu si cum biserica merge mana in mana cu prostimea, scuze voiam sa zic populatia el na mai avut sprijin din partea acestora si asa a fost eliminat. Daca Cuza asta siar fi format o armata, dara armata de oameni care sal fi urmat sin iad cred ca RO ar fi fost departe rau.Atata a avut RO un singur rege adevarat Cuza si altul Burebista, in rest trecatori.Cand tu vezi ca ala fura, este dovedit talhar, hot ti-l arata la tv peste tot, tu ca votant ce faci? Pai il alegi tot pe ala ca asa crezi tu cai bun laughing asa ceva numai la romani poate exista, cred ca RO este unica in galaxia asta e ceva de cartea recordurilor galactice nu doara raportat la planeta asta laughing Ro pe bune no sa fie altfel niciodata.Astia is oamenii, asta vor, asta au.Aia care vor altceva pot pleca, asa cum de fapt au facut-o toti aia care au dorit altceva.Toti oamenii cu mintea la cap au plecat si pe vremuri si acum.Arata unu care a stat in ro? Sa te uiti la artisti, la ingineri la stiu si eu toti aia din trecut toti plecau din RO ca aici nu li se oferea nimic.Hai frate inteleg pleci odata ca esti sarac dara tara asta e asa dintodeauna.Na stiut niciodata si nici na vrut sa isi tina valorile acasa, nu-s curiosi, toti care ajung la putere vor pentru ei doara si pentru atunci pe moment, nu-s curiosi de viitor, viitorul sunt ei, urmasii lor vor invata de la ei sa faca exact acelasi lucru.Nu ai ce sa astepti atata timp cat majoritatea vor ce este astazi in RO adica coruptie.astia care is acum la putere is alesi legal, is alesi de majoritatea populatiei sa fim realisti sa fim seriosi.Aia care ies in strada aia is minoritatea minoritatii, deci nu au nici un drept sa iasa in strada, majoritatea decide, asta e in ziua de azi.Romanu nu ar trebuie sa aiba drept de vot sincer,eu as baga un dictator,ala sa lucreze pentru tara si pentru populatie fara acordu poporului,poporu roman nu trebuie sa aiba drept sa aleaga ceva,asta este clar.Din ce am inteles inainte sin america nu oricine avea drept de vor, candva pe vremuri, votau doara aia care stiau cei ala vot, care aveau scoala, care gandeau, nu vota orice rapanos care nu stie in ce tara traieste.Intreaba un roman cei ala vor, intreaba de ce voteaza sau pentru ce merge la vot.Cei mai multi habar n-au de ce merg la votlaughing o sa spuna ca merg si ei ca asa merge toata lumea laughing pai cum frate sa il lasi pe ala sa decida pentru mine, sa decida soarta unei tari.Asa ceva nu se poate sincer.Eu as baga un test si as testa oamenii, care habar n-au de ei n-are ce cauta la votare.Ati vazut si pe aia tineri frate aia din partide cei intrebau jurnalisti cei aia dreapta cei aia stanga,habar naveau pe ce lume sunt laughing,pai tinerii aia de aia sau si dus acolo in partid pentru ca ei stiu f bine cas nu-s capabili de absolut nimic,cas egali cu zero ca nau nici un viitor asa cinstit si stiu ca la partid pot sa mulga, aia sunt viitorul tarii laughing aia is niste habarnisti, ai vzut fete care se baga in partide pitipoance, nici nu stiu cum se numeste partidu la care s-a dus dara este acolo, o sa fie in viitor in parlament, aia va face legile tarii laughing asa ceva este de neconceput.Cum poti primi tu in partid asemenea exemplare? Pai partidele primesc ca de aia au nevoie de astia habarnisti, ca si ei aia care conduc partide, care conduc tara la fel au fost si is.Cu astfel de oameni crezi ca se mai poate face ceva, sau sa te astepti la schimbari in bine?laughing Cred ca visati, o sa muriti visand, si o sa moara si visele odata cu voi.

| Legion7X explică (pentru relian):

Vorbești de parcă tu nu ai fi tot român ci chinez legat de "Țara aia" "Cred că visați, o să muriți visând, și o să moară și visele odată cu voi" oriunde te duci ești Român asta este stigmatu. poate că uni Români uită că din România au plecat de la sărăcie, corupție, etc apoi pleacă în Sua, Spania, Anglia etc și parcă te doare inima când un străin vorbește de propria ta Țară urât cu toate că poate are dreptate dar conștiința nu te lasă fără să-i zici câteva iar dacă nu înseamnă că este prea nesimțit știind că tot neamul său este în România.
Într-un fel ai dreptate că nu se va schimba.

| relian a răspuns (pentru Legion7X):

A fost un citat ala de undeva, de acolo exprimarea aia laughing. Apoi unia care is plecati de tot din RO si vin asa doara in vacanta din an in paste aia ce sa viseze? Pe ala oricum nul mai intereseaza ce se intampla in RO pentru ca el oricum nu se mai intoarce.Chiara daca e roamn sunt romani de ex in america care nu se vor mai intoarce niciodata in RO, deci ei nau ce visa, nu-i afecteaza absolut deloc situatia din RO.Deci am spus bine ce am spus.Nu confunda europa adica cei plecati in europa cu cei din america.Cei din america is cetateani americani pe cand cei din UE is romani laughing deci e o diferenta.Si daca unu din UE ar deveni cetatean sa zic italian lar durea la palarie nici ala nu mai viseaza ceva legat de RO.

| Legion7X explică (pentru relian):

Întra-devăr cei care nu mai au părinți, frații, etc în România și sau stabilit într-o Țară ca Germania, sau pe Continentul American nu îi mai interesează situația din Țară că este bine că este rău etc dar când aude pe unul că zice că românu este cum e automat că bate și în tine sau în gena ta de român oricâți ani ai sta în America nu ai cum să uiți sau mă rog nu știu cum o fi alți dar pe mine unul m-ar durea sufletul să aud jigniri urâte pot să am și cetățenie Germană, Spaniolă tot aș simți că frate din Țara aia provin și eu deci așa cum este nu te lega deoarece am crescut acolo, am avut bunici acolo, etc.
Hai să zic unul care se trage din părinții Români și se naște în Germania nu mai are sentimente de acel loc dar celălant care a copilărit mult timp și gustat din viața românescă eu zic vorba la om pe care l-am ascultat într-o zi la aparatul de radio spunea așa " am stat în America 20 de ani și când am venit în Țară parcă mi-a dat o lacrimă în colțul ochiului când am auzit românii cu vorbele lor tradiționale și glumele lor de șantier"

| relian a răspuns (pentru Legion7X):

Sa te doara sufletu de ce anume? Ca spune care avdevarul? Pai cei bun in RO acum pe bune? Numai talhari de drmumu mare laughing de dupa 89 is numa talhari la conducere, ceea ce arata ca altii nu-s, asta arata clar situatia, si stii de ce? pentru ca populatia sau lajoritatea aleg aceiasi talhari de atunci incoa, deci tu daca alegi un talhar pot sa vorbesc de bine ceva? Care suflet care vraja marii. Uite ca pe mine nu ma doare nici un suflet laughing iar aia plecati ceara daca au rude ii doare cum am zis la palarie de RO.Un om care vede realitatea isi da seama ca tara aia este pierduta, adica a fost pierduta tot timpu.Nu e ceva sa spui pai conducatorii is rai populatia e buna, da de unde eu cred ca e invers, odata ce populatia alege talharii ii convine acest sistem, asa ii place sa traiasca.

Întrebări similare