anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că ucrainienii apreciază ce face România pentru ei?

19 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Parca ne mulțumise și președintele lor, Volodimir Zelenski pentru asta pe Facebook.happyDeci eu zic că da, dar acum zic sa nu ne atragem antipatii și mai mari din partea rușilor.

| danbnz a răspuns:

Pune-te in locul lor.
Ai aprecia un astfel de ajutor?

| Violleta2022 a răspuns:

Si ce anume face Romania, poti fii mai specifica?

| Mosotti a răspuns:

Apreciaza pe dracu, daca eram noi in situatia noastra, se p le noi. Nu utia ca-si bat joc de romanii de acolo, asta s-a zis, vor sa le interzica sa aiba scoli in limba lor si altele.

In timp ce noi la unguri le permitem asta la noi in tara.

| chuckmanson a răspuns (pentru Mosotti):

Nu te supăra prietene, dar având în vedere comentariile tale despre situația din Ucraina, ar trebui să faci multă introspecție și să îți revizuiești omenia din tine(care pare a fi foarte puțină)

| Mosotti a răspuns (pentru chuckmanson):

Nu ai inteles la ce ma refer, eu nu am zis sigur ca real nu ne suporta, dar poate fi si asa, atata tot.
Ce leg are cu omenia mea? Am zis ca-s de acord si f bine facem, ca ii ajutam cu mancare, haine, ii lasam sa vina la noi.
Si aici nu era vb de omenia celor care ajuta, ca au sau nu omenie, ca e bine sau nu ce fac, era vorba de cei ajutati, ca asta a si intrebat cine a deschis intrebarea.

| johnnny123 a răspuns:

Cu siguranță apreciază. Dar de ce este asta relevant pentru tine?
Tu ajuți doar pentru aprecieri?

Dacă salvezi o pisică dintr-un râu și după ce o scoți pe mal fuge, spui "îmi pare rău că am salvat-o, uite ce nerecunoscătoare este"?

| Mosotti a răspuns (pentru johnnny123):

Pai nu, ca a intrebat f bine, vrea sa zica daca ukraina are vreo consideratie pentru noi dar real, am inteles sensul intrebarii.
E vb de altceva, nu e ce se zice din gura, ca doar nu zice "nu ma, nu contezi pentru noi dar na, ne place ca ne ajutati cu mancare, haine, etc"

Se refera ca la unguri, ca si daca la ei e ceva, sigur ca zice "ooo, mersi coane", dar in sinea lor te urasc de moarte, si la prima ocazie te-ar manca de viu, cum au facut in 1940 de au chinuit si omorat oameni in Ip si Trasnea la noi.

| J0B0MAT a răspuns:

Cel puțin cei care vin aici da. Am văzut.

| Brizbriz a răspuns:

Ucraineanca de rand, cu un copil in brate si doi agatati de fusta, care a trecut granita cu hainele de pe ea si scutece pentru copii in cel mai bun caz, iar in Romania o asteapta o mancare calda, o camera spatioasa si curata si perspectiva unei vieti noi, POTI SA PUI PARIU PE CE VREI TU CA APRECIAZA

un Ucrainean fara acte si/sau care nu vrea sa plece din orasul lui, si care a auzit vag ca cine vrea poate fugi de razboi in Romania, cred ca apreciaza, dar cred ca il doare mult mai tare cat de departe e de bunker cand incep sa sune alarmele

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Da.
Toata Europa ajuta Ucraina cum poate: mancare, medicamente, arme, tabere pentru refugiati.
E iadul pe pamant acolo in Ucraina https://www.youtube.com/watch?v=CyT7Q0vGVxM&ab_channel=MilitaryUpdate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa zicem ca nu sa speram ca da.
Eu zic ca da! Și avem si femei frumoase, au cu ce sa se delecteze, parca vezi în viitor ca se vor împreună cu ai noștri. Lăsând gluma la o parte, România ii ajuta și ii e alături în cele mai cumplite momente dim viata lor, nu cred ca sunt asa de inumani sa nu apreciez ajutorul umanitar din partea Romanilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nu conteaza cine ce apreciaza. Nu este nimeni obligat sa ajute. Dar tu de ce-ti faci probleme de-astea? Mai ales public asa...nu crezi ca e un pic cam aiurea?

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Era o curiozitate pur si simplu, nu e problema ca a intrebat asta, e o intrebare f buna chiar, dat fiind ce le fac aia la romanii de acolo, si asta se stie de mult.
Nu e deloc aiurea intrebarea publica, chiar public e bine ca a intrebat, ca sa vedem pareri.

Si explica daca vrei de ce consideri ca e aiurea intrebarea, sa vedem ce zici.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Si a aflat? Tu ce crezi: daca ar fugi mama ta, sora, sotia si copilul de razboi, ai aprecia daca cineva i-ar ajuta?
O intrebare de-a dreptul penibila, intr-un moment absolut nepotrivit.
As aprecia eu daca nu m-ai mai aborda aiurea pe-aici. Este parerea mea, nu trebuie sa sari din boscheti sa o evaluezi tu. Vezi-ti de parerea ta si lasa alti oameni in pace!

Dar eu am zis ca normal ca au apreciat, insa era vorba de altceva.
Adica e una sa apreciezi pe bune, si alta sa te faci ca apreciezi chiar daca te ajuta.
Cati nu zic "mersi mult", si te uraste de fapt. Chiar ii ajuti serios de tot. Si s-a dat explicatie de ce e asa.
Bine, eu as aprecia sincer, dar nu e vb de mine.

Si ce ti-am facut daca te-am abordat? Am comentat nu pentru tine ci pentru ceilalti, ca sa vada si alte pareri viz-a-viz de alte pareri, sa-si faca o idee care e corecta.

Eu mi-am si argumentat parerea, tu poate ai alte argumente. Si atunci se analizeaza parerile si alege care e okey.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Poti sa raspunzi la intrebare, este de ajuns. Ma dispera bagatorii in seama, te rog raspunde-i celui care a pus intrebarea. Pe mine nu ma intereseaza parerea ta.

Am inteles, o sa respect ca ai spus, ca asa e normal.

| Anyo1988 a răspuns:

Da de ce nu? nu sunt si ei oameni pana la urma si la coada? orice om in moment de criza sa vada o mana intinsa va fi binevenita si un gest frumos daca nu mare. happydeci parerea mea eu cred ca da