In ziua de azi sunt aiureli trumpiste. Ce va aduce viitorul si nu cred ca unul apropiat, nu se stie.
Nu cred ca un sef de stat, mai ales cel al SUA, isi permite sa aiureze prin afirmatii publice. Daca a vorbit public de asa ceva, cred ca poate fi luat foarte in serios!
Treaba ta ce crezi si treaba mea ce cred.
Aici sunt de acord, dar totusi e bine sa ne bazam pe argumente/dovezi atunci cand emitem pareri.
Trump aberează. Canada este o țară destul de mare.
Altele ar trebui sa ne ingrijoreze pe noi ca țară, fiind aproape de războiul din Ucraina.
Mare ca suprafata, dar are populatie foarte mica pentru ditamai teritoriul!
Te gandesti prea departe. Eu cred ca se poate si pe cale pasnica. Sau prin constrangeri economice.
Tu ai impresia ca Canada e o tara africana de mana a3a sa fie atasata asa cui i se scoala de pe o zi pe alta? wtf?
Dar nici puternica nu e. Are o populatie cu vreo 10 milioane in plus decat a Romaniei.
De fapt are o populatie cu vreo 22 milioane in plus decat Romania. Si daca nu stiai pana acum nu doar numarul oamenilor face o tara puternica in lume. Ci economia sa si gradul de dezvoltare. Iar Canada e acolo in top 10
Poate in top 30. Sunt o gramada de state mai puternice decat Canada, atat in Europa cat si in Asia.
In clasificarea ta e pe ce loc vrei tu.
In realitate nu.
Germania, Franta, Italia, Spania, Israel, Turcia, Egipt, Arabia Saudita, Corea de Sud, Japonia, Brazilia, India, EAU, chiar si Australia, nu mai pun la socoteala SUA, Rusia, China, sunt state mult mai puternice decat Canada! Si ia uite ce multe sunt!
ASa este ca tu stii tarile doar dupa nume si atat?
Canada are un PIB de 2.300.000 milioane $
Spania abia are 1.800.000 milioane
Turcia 1.400.000 milioane
Israle 500.000 milioane (de 5 ori mai putin)
Egipt 340.000 (astia au mai putin si decat Romania)
Australia 1.800.000 milioane.
samd. Chiar si Rusia si Brazilia sunt sub Canada si vor fi in 2025 conform prognozelor bancii mondiale
Nu e prima data cand vorbesti din auzit, mai bine te-ai mai informat putin
Si crezi ca PIB-ul ala de care vorbesti e tot ce conteaza?
Scuza-ma dar nu am vazut niciodata un produs pe care sa scrie Made in Canada!
Zi un brand canadian daca stii? Ce e in stare Canada sa faca? Sau ce putere are ea sa se impuna pe scena internationala? Cat despre armata, e depasita mult de state precum Polonia sau chiar si Finlanda.
Da inca odata, aici nu vorbim de pareri personale.
Nu conteaza ce cred eu despre PIB, conteaza ce inseamna el in tot agrenajul economiei mondiale.
Si da Canada exporta foarte multe resunse naturale, cupru, zinc, aur, petrol, plumb, diamante,
Vrei ceva produs in Canada? Cauta sirop de artat daca asta te satisface.
Nici emiratele si tarile arabe nu produc nimic dar sunt puternice datorita resurselor