Am fost intr-o calatorie prin tara, avand o mica afacere, sunt foarte multe benere cu Antonescu, totul este posibil la nebunia care exista la aceste alegeri, vom vedea ce va fi pe 22 noiembrie.
Asa am sperat la fiecare si la fostii presedinti si cu ce ne-am ales? Cu nimic, drept dovada ca acum vrem altul..."cel mai potrivit", potrivit de ce? Sa ne dea doar sperante si apoi sa le uite, pentru ca are de dus o mestenire grea in spate de la predecesorii sai, nu?! Numai Dumnezeu stie cine ar trebui sa fie cel mai potrivit presedinte pentru tara noastra, dar si El ramane mut la intrebarea noastra.
Ma indoiesc de asta. Din cate imi amintesc eu voturile pentru PNL nu depaseau un procentaj de 15%...prin urmare nu cred ca sunt sanse sa ajunga Crin Antonescu presedinte...inca sunt multi care voteaza partidul si nu omul!
Nu, si oricum este cotat cu sansa a-IV-a dupa Basescu, Geoana, si Oprescu deci nu va fi niciodata.Parerea mea esta ca daca ai un partid minoritar nu poti sa faci nimic pentru ca opozitia este mai puternica.
Crina Ntonescu
Nicio sansa
Ar trebui ceva-n genul ION Antonescu, sa se mai ocupe de "generatia Hi5", dar lui Crinutz nu-i ofer nici o sansa de reusita. :-s
Nu o sa iasa Antonescu, Geoana favoritul multora mai ales al americanilor´, pe el il vad castigand. Dar nici unul nu e capabil si nici interesat sa face ceva benefic pentru noi
.
Fira-ti ai dreacu voi cu javra voastra, cu jigodia de basescu, ca ati nenorocit tara asta cu votul vostru de oligofreni nenorociti, luava-r naiba pe toti astia care ziceati ca nu iese antonescu, manelisti analfabeti ordinari.stiti cat are la ora asta antonescu, nenorocitilor? 37%
AvalohAlyn întreabă: