Cred că nici Putin nu știe încă dacă începe sau nu războiul.
Altcineva cu atât mai puțin.
Hmmm. Pai daca incepem razboiul, America ne tine partea, iar Rusia face parte din N.A.T.O. si nu cred ca si-ar asuma riscul sa inceapa un razboi.
Serios? Rusia face parte din nato?
nu stiu ce e mai amuzant, ca Rusia face parte din nato sau ca ai scris Rusia in loc de Romania
Venea până acum, deja sunt boring subiectele astea. Dacă voia să atace Ucraina, Rusia putea să atace imediat, pe nepregătite, îi făcea praf într-o zi.
Baiatul este aerian cand scrie asa ceva, că Rusia face parte din NATO. Mă are la ignor, pentru că gandeste doar cum vrea el, nu cum ar fi normal.
Sigur, cum se termina olimpiada, asta i-a cerut presedintele Chinei (sa nu faca razboi pana nu se termina olimpiada)
Asta ziceau si niste oficiali ucrainieni. Razboiul ca razboiul, dar nu il amestecam cu olimpiada.
Presa din Ro, își dorește războiul mai mult decât Putin.
De fapt, stai, apostolii apocalipsei covid s-au transformat în apocalipsa războiului. Stinge tv-ul și te liniștești )
Yeap, razbel sau olimpiada, TOT AIA pe canalele de stiri
Rusia nu o sa inceapa nici un razboi nicaieri.
Rusii nu au nici un interes sa intre in Ukraina, n-ar avea nimic de castigat.
Si daca ar intra, Romania nu are avea nici o treaba cu asta, s-ar bate ei acolo la ei si atat.
Mai ales ca Ukraina nu e in NATO, deci nici trupe macar tu ca romanie nu trimiti, ai trimite doar in tarile NATO la o adica.
Si chiar daca ai trimite trupe, aici tot nu am avea nici o treaba.
Pai normal, insa nu au nici un interes sa atace Ukraina, pentru ce? Ukraina de cand s-a dat cu UE si SUA a ajuns in evu mediu, de ce ar prelua rusii o tara praf sa-si manance economia acolo?
Plus ca daca face asta, da motiv la astia sa sara cum ca a atacat alta tara.
SUA are ce are cu rusii, si vor sa bage Ukraina in NATO ca sa puna arme si acolo la granita rusiei, asta e adevarul de fapt.
Si asta normal ca la rusi nu le convine, ca stiu ei ce gand are SUA.
SUA vrea sa-i inconjoare cu arme, sa nu ii mai lase sa detoneze nici o racheta de acolo, si bum, sa-i termine, asta se urmareste, ca din moment ce tu nu mai poti lansa nici o racheta fie nucleara fie nenucleara, ai pus-o, te poate face praf imediat.
Si e si normal ca rusii nu vor sa se ajunga acolo, de aia nu vor sa intre Ukraina in NATO, nu asa aiurea.
Acuma au frica de rusi ca aia au arme si pot da nucleare si altele, dar daca nu mai pot da? Cam asta e ideea.
Ca daca ai arme in jurul rusiei, contracarezi imediat orice pleaca de acolo, deci rusii nu mai pot ataca pe nimeni.
Hai ca ai fost tare, foarte bine zis, hahahaaha, se face razboi online din cauza pandemiei.
Nu o sa se întâmple nimic, si oricum dacă vom muri nu vom păți nimic
Război Rusia-NATO nu va fi. Iar ocuparea părții estice a Ucrainei nu este război, este o plimbare cu tancurile.
Probabil razboi va fi doar in Ucraina. In Romania, cel putin cat timp mai suntem in UE si in NATO, nu se va intampla nimic.
Imi place optimismul tau. Nu e ca si cum rusii nu ar avea 2-3 rachete in plus si pentru noi. Asa, de atentionare e suficient sa traga cateva balistice, non-nucleare, in cateva orase mari, cit sa fie acolo cateva sute de morti civili, apoi sa mai pompeze niste bani in propaganda Aurista. Sa vezi ce repede iesim din UE si NATO dupa aia...
Si cu ce te ajuta acest lucru? Doar intreb...
Ca nimic nu o sa se schimbe, indiferent cat am vorbi despre asta.
Dar nu, nu cred.
Vikaa întreabă: