| cookie_1240 a întrebat:

Credeti in legea Cojocaru? (mama e innebunita dupa legea asta si ma terorizeaza si pe mine)
Ideea mi se pare interesanta desi nu prea cred in ea
Ce spuneti?

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare buna ideea aceasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt total de acord si sper ca sa fie aprobata acum vom vedea noi ce va fi asta va fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.autob.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce economie esti tu doctor nene cojocaru? ai uitat sa precizezi. a celor din vest? din graficul aratat la otv rezulta economie zero in toate timpurile.cum ai ajuns dumneata doctor? sunt doctori in economie proasta la pamant? din cauza voastra suntem asa de necajiti.va dati titulaturi si salarii mari apoi veniti la pensie sa ne amagiti. du-te si te cere in ceruri daca nu ai ce face acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi aici pentru mai multe detalii despre aceasta lege. www.lp.ro/legea-cojocaru-2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa iau lista pentru semnaturi dar nu stiu si stau din hd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O tempenie incredibila, ma mir sincer ca exista oameni care pot crede asa o chestie OTVista de doi lei. Hai, raspundeti mai bine daca si-a facut Cioaca nevoile intre Bran si Rucar sau nu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred, m am documentat putin si am vazut ca LEGEA COJOCARU e f buna pentru omul de rand, problema este ca aceasta lege sa fi aprobata de guvern. oare BASESCU e de acord cu aceasta lege?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinteti nebune

Întrebări similare