Mastile astea sunt ca niste ochelari de soare colorati fara protectie, cu care te uiti in soare. Si cohii chiar nu te dor. Deocamdata.
Ne-am fi ferit mai bine daca nu am fi purtat masti. Sau macar am fi aflat cu totii realitatea.
Cand port masca nu ma mai feresc de nimeni.
Oricum nu o sa scape nicium om de covid. Cei care nu s-au imbolnavit la "primul val" se vor imbolnavi la al doilea; si cine nu s-a imbolnavit la al doilea se va imbolnavi la al treilea; si cine nu s-a imbolnavit la al treilea se va imbolnavi la al patrulea, si asa mai departe. Dar niciun om nu va scapa, indiferent ca valurile sunt reale sau fictive.
E simplu știți aspiratoarele cu apă? Aerul încărcat cu praf intră în apă unde rămâne și pe partea cealaltă iese aer curat. Adăugând sare în apă se crează o soluție care omoară microbii și nici măcar nu este nevoie de un aspirator poți face un instrument simplu folosind o sticlă prin care treci un tub până pe fundul sticlei care este umplut cu saramură, trăgând aer din sticlă aerul din atmosferă va pătrunde prin tub în sticlă dar mai întâi va trece prin apă, praful și virușii vor rămâne acolo și aerul rezultat astfel este pur și curat. Toată lumea urăște măștile dar nimeni nu s-a gândit la altceva și această tehnologie se folosește de sute de ani. Ce să spun oamenii vor răul altor oameni nu binele.
Stai sa vezi cand tu esti ala luat peste picior de catre vreun "conspirationisti anti-covid" doar pentru simplul fapt ca ai simt civic si porti masca... n-ai ce sa le faci luminatilor astia, decat sa ii ignori si sa ii ocolesti.
Ce ignoranta? Stiu ca masca nu impiedica contractarea virusului, ci raspandirea acestuia( intr-o anumita masura, dar trebuie sa respecti si distanta sociala). Daca majoritatea ar purta asa ceva macar in spatiile publice inchise ar fi o mare contributie la raspandirea virusului. Dar ce sa-i faci, nu poti obliga pe nimeni cu frumosul( doar cu amenda). Cat despre vaccin, nu sunt informat indeajuns cat sa-mi dau cu parerea( fie ea pro sau contra). Nu m-am vaccinat si nici nu cred ca o voi face in viitorul apropiat. De ce nu? Nu am vreun motiv intemeiat pentru care nu o fac. Si ultima dar nu cea din urma, nu stiu nimic despre nici-o declaratie publica. Am incetat din a mai citi/ viziona/ asculta orice legat de covid-19. Consider ca mi-am stresat creierii destul atunci cand a inceput pandemia acum 1 an, in momentul de fata nici nu ma mai obosesc. Imi vad de viata mea, treburile mele, iau masuri de protectie unde se poate si e posibil si atat. Nu ma apuc sa citesc bullshit conspirationist pe Facebook sau sa-mi pierd timpul cu ascultatul stirilor.
Deci, nu ești în măsură să acuzi alte persoane de conspirații și alte tâmpenii, fiindcă tocmai tu ești total lipsit de informația corectă. Mă așteptam la o replică bine argumentată, pe care să o combat cu probe imbatabile. Se pare că ești doar dornic de atenție. E O.K., fă nani în continuare.
Noapte buna si tie Iti recomand sa te inscrii intr-un grup de "debate", poate macar acolo o sa-ti gasesti adversari pe masura ta
Faptul că în metrou este un spațiu închis, iar singura soluție pentru evitarea de contaminare cu virus este purtarea unei măști cu filtru sau a uneia cu mai multe așteptări decât la una din polinuștiucum, făcută din celebra „pânză" duce la multe semne de întrebare. Nu zic că nu te apără de virus, dar nici mult nu te ajută....Las-o baltă cu raportarea ori cu mască la 1 leu ori fără ea, tot respiri aerul celuilalt la un drum cu metroul...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: