@TigergeridAlan
Poti sa imi raspunzi la intrebarea asta? Dovediti si voi ca electoratul e inteligent si poate fi si obiectiv. Astept un raspuns pe subiect.
@TigergeridAlan
Pe subiect, prietene. Un cunoscut analist politic si jurnalist roman, recunoscut pentru obiectivismul sau si criticismul vehement, a facut o afirmatie. Cristian Tudor Popescu a atacat la fel de virulent si PSD si PDL. Intelegi?
@TigergeridAlan
Eu nu as folosi cuvantul vointa poporului avand in vedere rezultatele stranse. Dar, spre deosebire de tine, eu am studiat politologie, tu te-ai uitat la Antena 3 si Realitatea.
@DianaLostInDreams
Insomar e a lui Vantu, CCSB e lui Voiculescu. Nu e paranoia, chiar asa e. De ce va bagati in vorba daca tot perseverati sa scrieti prostii?
Deci daca poporul il alege pe Basescu eu accept decizia poporului si recunosc infrangerea lui Geoana dar vad ca unii nu ar accepta, incepeti de acum cu bun venit in comunism...acceptati realitatea fratilor, dorinta poporului.
Be cool, astea-s doar vorbe, nu va mai lasati manipulati de televizor. Vom vedea la rezultatele finale, oficiale, cine plange.
Diferenta dintre electoratul lui Geoana si cel al lui Basescu e ca primii au votat pentru ca nu-l plac pe Base, iar ceilalti au votat pentru Romania. Prin urmare, pe voi va doare undeva cine iese, ne scoateti ochii si radeti acum ca nu putem accepta infrangerea, insa infrangerea nu e numai a noastra, ca indivizi, e a intregii tari, de aia e atat de greu de acceptat.
Cum puteti sa afirmati prostiile astea? daca credeti ca cineva a fost votat, e votat de rau? mai ganditi inainte sa afirmati ceva !
Are dreptate Cristian Tudor Popescu. Romanii inca nu s-au trezit la realitate. PSD-ul a avut aproape 15 ani carma tarii si nu au stiut sa o scoata din criza economica in care eram imediat dupa revolutie. Parca ne-am mai afundat in ea acum cu acesta veste.
Acum nu stiu ce sa spun, doar ca sufletu-mi plange.
Sunt de acord cu domnul Cristian Tudor Popescu, multi dintre romani l-au ales pe Geoana, despre el se vorbeste, el este raul cel mai mare... El a luat 51. 6% iar Basescu 48. 4%...
TigergeridAlan, mai lasa-i cateva zile, inca nu s'au obisnuit cu infrangerea.
Sensei.BRO-----Andrei, ai si tu obsesia lu base)? cu vantu, voiculescu si "vanghele" cum ii zice basescu.
Stiam eu ca o sa castige Geoana.
Ha ha ha, Base al vostru nu stie sa piarda, auzi declaratie la el:
"multumesc tuturor romanilor care m-au votat", pe cand Geoana, om educat, le-a multumit tuturor.
Ma bucur ca a iesit Geoana, si gata acum nu o sa mai "traim bine" , doar Base o sa plece pe mare nu? Asa a declarat .
Anomim2025 întreabă: