HepHap
| HepHap a întrebat:

Cristian Tudor Popescu, pe Realitatea Tv, despre victoria asteptata a lui Geoana: Romania a ales raul cel mai mare. Pentru ca in Romania, de 20 de ani, candidatul schimbarii a fost mai slab decat predecesorul sau.

Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

He he he. V-am zis ca Geoana castiga?laughing))))Multumesc Doamne.

26 răspunsuri:
HepHap
| HepHap explică:

@ Tudor

Ai un raspuns obiectiv si la intrebarea asta? Obiectiv, te rog.

HepHap
| HepHap explică:

@TigergeridAlan

Poti sa imi raspunzi la intrebarea asta? Dovediti si voi ca electoratul e inteligent si poate fi si obiectiv. Astept un raspuns pe subiect.

HepHap
| HepHap explică:

@TigergeridAlan

Pe subiect, prietene. Un cunoscut analist politic si jurnalist roman, recunoscut pentru obiectivismul sau si criticismul vehement, a facut o afirmatie. Cristian Tudor Popescu a atacat la fel de virulent si PSD si PDL. Intelegi?

HepHap
| HepHap explică:

@TigergeridAlan

Eu nu as folosi cuvantul vointa poporului avand in vedere rezultatele stranse. Dar, spre deosebire de tine, eu am studiat politologie, tu te-ai uitat la Antena 3 si Realitatea.

HepHap
| HepHap explică:

@DianaLostInDreams

Insomar e a lui Vantu, CCSB e lui Voiculescu. Nu e paranoia, chiar asa e. De ce va bagati in vorba daca tot perseverati sa scrieti prostii?

HepHap
| HepHap explică:

@JeSsYkA

Daca nu ai un raspuns pentru intrebarea mea, te rog sa incetezi.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa nu ne grabim, sa asteptam rezultatele finale.

| AvalohAlyn a răspuns:

Deci daca poporul il alege pe Basescu eu accept decizia poporului si recunosc infrangerea lui Geoana dar vad ca unii nu ar accepta, incepeti de acum cu bun venit in comunism...acceptati realitatea fratilor, dorinta poporului.

Abh
| Abh a răspuns:

Be cool, astea-s doar vorbe, nu va mai lasati manipulati de televizor. Vom vedea la rezultatele finale, oficiale, cine plange.

Abh
| Abh a răspuns:

Diferenta dintre electoratul lui Geoana si cel al lui Basescu e ca primii au votat pentru ca nu-l plac pe Base, iar ceilalti au votat pentru Romania. Prin urmare, pe voi va doare undeva cine iese, ne scoateti ochii si radeti acum ca nu putem accepta infrangerea, insa infrangerea nu e numai a noastra, ca indivizi, e a intregii tari, de aia e atat de greu de acceptat.

| JeSa a răspuns:

Cum puteti sa afirmati prostiile astea? daca credeti ca cineva a fost votat, e votat de rau? mai ganditi inainte sa afirmati ceva happy!

| JeSa a răspuns:

Eu_o_mare_enigma cand ti-am zis ca suferi, nu m-am inselat. Pa, pa!

| antonia09 a răspuns:

Are dreptate Cristian Tudor Popescu. Romanii inca nu s-au trezit la realitate. PSD-ul a avut aproape 15 ani carma tarii si nu au stiut sa o scoata din criza economica in care eram imediat dupa revolutie. Parca ne-am mai afundat in ea acum cu acesta veste.
Acum nu stiu ce sa spun, doar ca sufletu-mi plange.

| MisterKat a răspuns:

Sunt de acord cu domnul Cristian Tudor Popescu, multi dintre romani l-au ales pe Geoana, despre el se vorbeste, el este raul cel mai mare... El a luat 51. 6% iar Basescu 48. 4%...

| DianaLostInDreams a răspuns:

Basescu nu stie sa piarda, si nici voi.winking

TigergeridAlan, mai lasa-i cateva zile, inca nu s'au obisnuit cu infrangerea.

Sensei.BRO-----Andrei, ai si tu obsesia lu baselaughing)? cu vantu, voiculescu si "vanghele" cum ii zice basescu.

| Summer Memories a răspuns:

Stiam eu ca o sa castige Geoana.

Ha ha ha, Base al vostru nu stie sa piarda, auzi declaratie la el:
"multumesc tuturor romanilor care m-au votat", pe cand Geoana, om educat, le-a multumit tuturor.
Ma bucur ca a iesit Geoana, si gata acum nu o sa mai "traim bine" rolling on the floor, doar Base o sa plece pe mare nu? Asa a declarat laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-am spus euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sunt cuvinte.
Asta ati vrut, asta o sa aveti...mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar e diferenta mica.Eu una astept sa se numere voturile! Asa de la exit poll. plus ca mai sunt in strainatatehappy
Basescu a castigat normal. ca PNL a ajutat psd-ulwinking
Si nu. romanii au ales bine
ALIANTZELE NE-AU facut rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tiger.
S'au numarat cumva voturile si eu nu stiu? nu at taaacibig hug
M... geoana! angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Lora-diferenta dintre mine si ceilalti prosti, este ca eu lucrez totusi pe bani multi.Sa-i vad pe ceilalti care nu au avut discernamant ce vor face.Si asa le trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti care zic de geoana.
fratzilor. aveti memorie?happy in 2004 in exit poll nastase era desemnat presedinte. dupa voturi a iesit basescuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sondajele sint facute de oamenii lui Vintu si Voiculescu. Sa mai asteptam... tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma urmei, de ce sa ne mai plangem ca "taranii"au votat comunismul?
Uitati-va cati tineri cu drept de vot de pe acest site au o minte inchisa si plina de comunism.