Eu nu l-am facut vinovat de nimic.
Presa si restul au interpretat ca stil de viata etc etc.
Omul si a vazut de imaginea lui si de afacerile lui.
Pana si apa pe care o avea nu avea eticheta ca nu au platit sa isi asocieze imaginea cu el.
Cand ai o imagine care valoreaza milioane de dolari Cola sa plateasca inainte sa se asocieze cu tine... cam asta a fost mesajul.
Omul promoveaza un stil de viata sanatos, asta a fost principalul motiv. Dar intr-adevar, ar fi trebuit sa il intrebe intai, daca permite sa i se puna in cadru o emblema a unei companii. Asa se face.
Dupa cum ti am zis si la intrebarea cealalata. La nivelul ala totul este despre bani. Omul promoveaza ce plateste bine. Daca promova un stil de viata sanatos nu facea reclame la KFC.
Dar mai face? A facut-o cand era mai tanar... Nu poti sa raspunzi toata viata pentru greselile tineretii, poate ca acum chiar vrea sa repare ce a facut... Incerc sa ii iau apararea, pentru ca gestul sau m-a uns la inima, asa cum a facut-o cu restul populatiei globului, care nu au actiuni la Coca-Cola!
Irelevant cand a facut. Tocmai asta e ipocrit. Cand era mai "sarac" nu avea principii, cand e bogat si poate alege are principii. Ipocrizie maxima.
Da, mai mult ca sigur ca e ipocrit, dar hai sa ii acordam "prezumtia de nevinovatie"...
Eu nu l-am facut vinovat de nimic.
Presa si restul au interpretat ca stil de viata etc etc.
Omul si a vazut de imaginea lui si de afacerile lui.
Pana si apa pe care o avea nu avea eticheta ca nu au platit sa isi asocieze imaginea cu el.
FreddieM întreabă: