Întrebarea e cu cine îl putem asemăna pe Georgescu.Cu Ceaușescu, Putin, Hitler, Stalin, Mussolini? E greu să mă decid dacă e fascist, nazist comunist sau o corcitură între ele.
Fără supărare, cu Mama Omida.
Elena Lasconi poartă ditamai crucea la gât și mai crede și-n horoscop. Oare știe să citească și în palmă?
Nu înțelegem noi ăștia care nu susținem totalitarismul.Că de informat suntem informați, voi restul nu înțelegeți nici ceea ce vedeți.Cum nici Georgescu nu se înțelege nici pe el, prin afirmații contradictorii, de genul că susține creștinismul, dar elogiază criminalii de război precum Codreanu sau Putin, când una din cele 10 porunci este Să nu ucizi. Nu înțeleg mintea unui susținător al totalitarismului, mă bate.
*Ca răspuns pentru Radiofm care mi-a dat ignor
Nu pot sa ma pronunt, o sa vedem dupa si daca este aleasa presedinte.
In orice caz se poate sa ajunga ca Maia Sandu, ca nu exista termen de comparatie cu Ioana si nici cu A. Merkel, aceasta din urma a fost cancelar (similar premierului) si nu presedinte.
Ee, hai sa pastram niste proportii doar.
eu o compar cu Nicusor Dan.
un politican ones dar care a avut multe de invatat in primul mandat si acum este o fata politica din ce in ce mai prezenta
Iar la mine Georgescu pe primul loc.
Am ajuns să ne fie rușine cu țara noastră, când toate țările democratice ne citează că susținem extremismul.
Eu cred că mă voi întreba toată viața cum e posibil ca atât de multă lume să susțină atât de multe aberații. Dacă ia ăla cred că vom fi catalogați drept proști de către toate țările, chiar și de Rusia, pentru mult timp de acum încolo.
Și pe bună dreptate, partidele extremiste trebuiau scoase în afara legii pentru că uite ce se întâmplă și în Georgia, Germania, din cauza lor.
Stai liniștit că și la mine Georgescu a ieșit primul. Dar la mine totuși există o explicație: când votezi timp de 20 de ani același primar Ion Lungu (un țărănoi prost și bâlbâit) și același președinte al consiliului județean Gheorghe Flutur (o termită care a tocat pădurile județului și a făcut groapă de gunoi în vârf de munte) - după dispariția lor din funcții te repezi să votezi pe primul bandit care este coerent în ce spune - chit că emite doar enormități.
LisaJulie întreabă: