Cred ca voi vota cu Basescu, explicatia, toata lumea da cu bata in el, toate posturile de televiziune, incepand cu realitatea, terminand cu antena 3 nu discuta despre ceilalti candidati la presidentie, Basescu e intors cand pe o parte cand pe cealalta parte din ora in ora. Subiectul numarul unu este Basescu.
Credeam ca traim intr-o tara libera nu? imi votatzi cu stupid pentru ca am dreptate? pentru ca suntem in paragina si avem datorii de miliarde de euro? Pentru ca avem pamanturi care nu se mai cultiva nimica pe ele din cauza ca importam totul? din cauza ca tzaranii mor de foame si ca preferatzi rosii sau cartofi din turcia sau italia? Pentru ca toti cei care au fost la putere au furat cat au putut?
Ba e incredibil! Sunt pe site niste fani infocati ai lui Basescu si ai lui Remus Cernea. Toti am primit stupizi, in afara de cei care au zis de ei.
La o intrebare asa simpla, raspunsul este mai complicat.Nici un candidat nu intruneste toate cerintele noastre, dar din toate relele sa alegem pe cel mai mic, fiecare cu optiunea lui, eu merg cu BASESCU mi se pare cel mai potrivit pentru situatia actuala.
Nu prea am pe cine sa votez.pentru ca nimeni nu o sa ne rezolve probleme noastre ...ale roamnilor asa ca... o sa merg pe mana voastra
Partek întreabă: