De ce il toti suspendati raspunsu lu Putin ma? Mereu cand te uiti la raspunsurile lui razi =)
Vreti sa ne scumpeasca gazele :-s, din nou? ca si asa le avem cele mai scumpe din Europa.
Iartai
Pe oricine înafară de chiulangiu. Nu mai este la şcoală că ar fi fost exmatriculat de la atâtea absenţe.
în 2014 o să fie alegeri la președinție
pe cine votez?
cel mai bun candidat o să fiu eu și ai să vezi de ce
De ce il toti suspendati raspunsu lu Putin ma? Mereu cand te uiti la raspunsurile lui razi =)
Vreti sa ne scumpeasca gazele :-s, din nou? ca si asa le avem cele mai scumpe din Europa.
Iartai
Nu am nici un interes politic...doar o simpla inntrebare. pentru ca pe otv in fiecare seara vad pe diaconescu ca o sa fie viitoru presedinte ... si instiga lumea la anumite scandaluri si certuri
Nu am drept de vot, dar daca as vota as vota cu cel ce merita votul meu, cel la care pot sa ma plang de nemultumiri chiar daca e presedinte.As sugera Diaconescu.Dar sa vedem cine mai candideaza.
Chiar crezi ca lu diaconescu chiar ii pasa de noi? dc nu te gandesti ca e decat un alt om care vrea sa isi faca milioane de euro si sa isi bata joc si mai rau de tara, ai vazut ce echipa are? e mult mai pervers decat apare la tv!
Pai in ziua de azi nu mai ai cu cine alege...dar din 2 rele probabil ca o voi alege pe cea mai putin rea, adica optez pentru USL ( sunt liberal convins ). Dar nu intelege de ce te stresezi atat din moment ce nici nu s-au depus canditurile.
Antonescu. mi se pare cel mai bun