| BossRazvan48 a întrebat:

Cu cine veti vota la alegerile prezidentiale din 2019, cu opozitia, sau cu Klauss Iohannis, daca decide sa participe din nou la alegeri?

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Zi-mi tu unul mai bun ca Iohannis, si eu voi vota cu el. Pentru ca nu exista unul, tot cu Iohannis voi vota

| relian a răspuns (pentru cristi202):

Si daca nu ai altul mai bun ca un mut ce faci mergi pe mina mutului? Interesanta alegere.Dar de ce nu spui -nu merg la vot daca cred ca nu am pe cine vota? Nu crezi ca e mult mai bine sa nu votezi daca crezi ca nici unul nu merita? Eu asa cred ca e corect.Cum adica ma duc sa votez ca asa trebuie sau cum? Nu votez frate daca vad ca nu e nici un candidat capabil, unde pui ca mutu asta a aratat deja ce poate, adica sa taca laughing suntem satui de oameni care tac laughing Daca toti ar sta acasa si nu ar merge la vot poate sar dizolva parlamentu laughing dar cum romanii merg la vot deai dracu ca asa vor ei, sau ca au drept de vot, deci pai ce frate daca am drept trebuie sa votez nu? Ei atyunci mergeti si votati, ca d e schimbat oricum nu se va schimba nimic.Omenii sunt cei care pot aduce schimbarea, dar se pare ca ei nu vor asa ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iohannis nu are oponent in 2019. Nu vad pe cine ar propune PSD ca sa stearga din lihamitea care s-a abatut asupra lor, iar USR nu are oameni maturi politic care sa ii poata face fata lui Iohannis

| relian a răspuns:

Daca la alegeri se vor prezenta candidati care stii ca nu memrita nu mergi sa votezi nimic.Eu nu pricep cum oamenii pot sa mearga la vot, odata ce stiu foarte bine ca is tot aia ce au fost si pana acum? Adica crezi ca la urmatoru mandat oamenii aia se vor schimba? Adica vor face mai mult sau ce anume, la ce va asteptati atunci cand mergeti si votati exact aceeiasi oameni? Tot omu ala este, deci tot aia va face, cea facut sin mandatu anterior.Atunci cu astea stiind cum de se mai pune problema sa votezi? Problema care pe mine persoanl m-ar interesa,ar fi sa vad daca cumva apare un candidat nou, cineva nou care nu a mai fost pana acum, apoi sa ma intereseze activitatea lui, cam ce om este, daca are cazier, daca este unu cu coa..ie cum zic romanii, adica bataios etc.Si daca cumva apare un astfel de candidat, da atunci ma duc sil votez pe ala.Asa cum a stat situatia in America,aparu unu nou,unu care niciodata n-a avut dea face cu politica Trump,ala cazier navea,na ocupat niciodata vreo fucntie la stat,a spus ca va face anumite lucruri,mie mi sau parut interesante,si asa oamenii sau dus la vot si lau ales laughing lau ales impotriva tuturor acuzatilor,sau incercarilor adversarilor de al denigra. oamenii lau votata cu toate ca omu ala a avut impotriva lui tot globul pamantesc laughing deci uite asa m-as duce si eu sa votez daca ar apare un candidat nou in RO.Dar la noi vin sa candideze numa leprele, numai lichelele, numai hotii si talharii.Un om serios, sanatos moral, cinstit nu are loc, sau nu stiu nu are curaj.Ma gandeam si la cei cu bani,ca vorba aia sin RO mai sunt oameni cu ceva bani,unia care au ceva afaceri,aia sau din aia nu e nici unu cinstit oare? Sau le este frica? Stiu ca oameni simpli cinstiti sunt, este imposibil ca intr-o tara sa nu existe si oameni cinstit, dar sa zicem cas saraci nu au cum ajunge acolo.Dar din astia cu ceva afaceri, unu sa ica frate cheltui din banii mei, dar macar incerc sa fac ceva, incerc sa aduc o schimbare daca se poate.Astia de ce nu iese nici unu?
Sau ar mai fi o alta cale.Sa zicem este unu cinstit,dar cu ceva afaceri,sa zicem ca e cinstit,de ce nu intra intr-un partid,apoi sa ajunga sa poata candida? Exact asa s-a intamplat in America cu Trump,asta a candidat din partea unui partid, dar dupa ce s-a dus inainte ia salutat pe aia din partidu in care era, cu alte cuvinte lea gras teapa, aia la un mom dat se intelesesera sa il abandoneze dar era deja prea tarziu, asta nu mai era de stapanit nicicum laughing, in RO de ce nu se gaseste unu asa? In sf deocamdata daca nu exista un astfel de om eu nu vad pentru ce populatia ar iesi la vot.Sa stea toti acasa si daca nu ma insel in cazul asta ar trebuie sa fie dizolvat parlamanetulaughing alta optiune eu nu vad.Sa te duci sa alegi ce anume? Sa aleg pe altul numa sa nu iasa mutu? Sau sa aleg pe mutu numa sa nu iasa hotu? Dao la jalea de optiune, astea nu-s optiuni, asta nu are logica.Stau acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu de ce, dar cred că merg doar ca să-mi anulez votul, poate în turul 1 să votez. big grin