| gaby_6279 a întrebat:

Cui ii place cum se comporta Basescu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi place cum ride ha ha ha rolling on the floor
Imi place cum se enerveaza "nu va mai luati de fetita mea, e mai desteapta decit credeti" si aia de cite ori apare se face singura de ris, e proasta de da in gropi rolling on the floor
Imi placea suvita lui, il facea sa arate mai penibil decit acum laughing
Imi place cum imi spune mereu "sa traiti bine" si eu o duc din ce in ce mai rau, in timp ce rahatii lui din partid, au burtile din ce in ce mai mariwinking
Imi plac multe la el ha ha ha rolling on the floor

12 răspunsuri:
| anonim a răspuns:

Dar ce stii tu referitor la comportamentul lui? ceea ce ti se baga pe gat la televizor? crezi ca isi avea rostul o intrebare de acest gen?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tie ti-a furat telefonul?rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mie nu.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Cred ca nici lui nu-i place. A declarat public, la Paris, ca s-a dezamagit si pe el insusilaughing Personal, il simpatizez si nu cred ca am toate elementele sa il judec. Mie imi pare ca fiind cel mai puternic om politic din Romania lui 2009. Nu am zis si cel mai competent, sau cel mai valoros. Asta e!

Shin
| Shin a răspuns:

Dintre noti care au fost la condurece pana acum... cred ca este cel mai ok.
Numai bine, Shin.

| elena a răspuns:

Mie imi place, sunt pe "nava" lui si se comporta ca un adevarat marinar, veritabil lup de mare si comandant militar pe deasupra.

daniela
| daniela a răspuns:

Mie nu si nu sunt influentata de televizor... nu mi-a placut de cand era ministru al turismului

cami
| cami a răspuns:

Cui i-a placut de Iliescu, 2 degetele sus! /m\

| remus a răspuns:

Pentru cami; de iliescu numai lu stalin i-a placut cred ca o sa-l iua cit de curind linga el... basescu face si el ce il lasa altii sa faca, pacat...

| dulshe a răspuns:

Nimanuirolling on the floor

| Shery a răspuns:

Mie mi-a placut de iliescu, da au cand ma gandesc mai bine nu imi mai place. basescu cred ca e cel mai haios presedinte al romaniei de pana aculaughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Am sa va adresez o intrebare colaterala, sau derivata, tematic!: indiferent daca atunci cand ati fost mici si ati citit "Toate panzele sus", "Insula Comorilor", "Robinson Crusoe", si altele, cu si despre pirati si corabii..., ati vibrat, sau nu... v-ati gandit vreodata ca totusi, trebuie sa ai ceva cap/minte... ca sa poti conduce un vapor?! Se poate compara, din acest punct de vedere, cu hidrologul Iliescu (fara copii, fara pisica, fara catel!,..., si care era pentru protectia Proprietatii, NU si pentru Garantarea ei!, dar si-a cumparat o casa super ieftina, cu 3 zile inainte de expirarea mandatului!), cu juristul Nastase, cu Geoana, cu altii?! Cred sincer ca dintre toti, e cel mai putin blamabil, dintre toti cei aflati la putere! Nu uitati si ca a renuntat la imunitate pentru a se prezenta in instanta! Nu il acuzati, nici tacit/implicit si pentru greselile fratelui sau! Toti facem greseli, dar nu uitati ca Basescu nu are putere executiva si de fapt cel mai mult, conteaza Consecintele greselilor pe care le facem!

Întrebări similare