anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Culmea nesimtirii, fost ministru al agriculturii in 2007, Dacian Ciolos, acutal comisar european a amendat ministerul agriculturii din Roamania cu 75 mil euro pentru nereguli facute de reprezentatii acelui minister in perioada cind el era cel mai mare dregator in acelasi minister, cum vine asta, recunosc fapta savirsita, o regret si suport toate consecintele, astia care ne conduc sunt nebuni sau prosti?

Răspuns Câştigător
| solumaam a răspuns:

Doar in Romania se poat intampla asa ceva ...normal ca sunt alte interese si nu a dat amenda fara vreun interes ascuns pentru buzunarele cuiva!
Probleme de morala nu vom intalni niciodata la politicieni pentru ca de aceea li se spun curve politice!

9 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

De unde ai informatia? Lamureste mai bine problema.

| Hombre a răspuns:

Din postarea ta se intelege ca Ciolos in calitate de comisar european a dat amenda ministerului agriculturii, aici am dilema. Ciolos a venit in Romania pe 4 aprilie si a discutat cu oficialii romani pentru a fi mai operativi si a grabii acordarea fondurilor nici cum vorba de vreo amenda. Deci lamureste-ma cu amenda.

| Marcian a răspuns:

Nu stiu daca el a fost vinovat pentru acele nereguli.De ce l-ar mai fi luat europenii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

drag hombre,povestitor sunt dar mincinos nu o:-) amenda este data pentru incapacitatea folosirii fondurilor europene in perioada in care el a fost numit ministru agriculturii, am primit aceasta functie ca o provocare, merg ca sa fac curat in acest minister, asa se lauda la numirea in functie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut aseara in emisiunea lui moise guran, colos a semnat decizia de amendare a romaniei cu 75 de milioane de euro, scrie asta pe Google, domnu toma laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zici tu Tudore dar toata clasa politica pe el il arata cu degetul, daca tu erai in locul lui nu gaseai o portita de scapare sa ne alegem doar cu avertisment? alte tari au luat de 3-4 ori la rind avertisment

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marcian,noi l-am trimis ca si pe Severin, poate asta este spaga platita pentru numirea in functia de comisar european, sa stii ca sloumaam are dreptate

| Tudor_6839 a răspuns:

Daca n-ar fi fost Ciolos ministru in 2008, Romania ar fi fost penalizata cu 25% din banii pentru agricultura, adica de vreo trei ori cat a primit acum. Si s-ar fi activat si clauza de salvgardare pe agricultura... platim acum pentru oalele sparte inainte de Ciolos...

| Tudor_6839 a răspuns:

A zis bine Moise Guran aseara : daca stai acum si te gandesti ca Ciolos l-a amendat pe Ciolos pana la urma zici, domnule, am avut si noi un om corect in tara asta si l-am trimis sa faca treaba pentru altii. :)) Si a explicat destul de bine si cum a fost treaba in 2007-2008 http://www.tvr.ro/......i_tvr2.php

Întrebări similare