| Kyılε a întrebat:

Cum ar arata pentru voi tara perfecta? Credeti ca romanii ar beneficia de o astfel de tara peste 20 de ani condusa de un american?

5 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Eu sunt american, si as vrea ca si Romania sa fie ca America, dar majoritatea romanilor nu ar vrea asta. Romanii vor ajutoare sociale, alocatii la copii, ajutoare pentru mamici, pentru caldura, pentru blah blah. Vor ca statul sa le fie dadaca, sa aiba grija de ei, si sa interzica tot ce lor nu le place.

| syd2 a răspuns:

De fapt nu cred, fiindca nu poate sa existe o tara perfecta, perfectiunea nu este ceva accesibil cand vorbim de societatewinking

| Zaygon a răspuns:

O tara perfecta ar fi Romania daca s-ar reintroduce pedeapsa cu moartea. Cei condamnati la puscarie sa faca munca in folosul comunitatii si in functie de numarul de ore lucrate sa primeasca mancare(construim cu ei autostrazi fara probleme). Justitia sa fie mai drastica, cum te-a prins cum te-a bagat la puscarie(in maxim o saptamana). Magistratii si armata sa fie apolitici. Numarul politicieniilor sa fie redusi la 100. Cei care umbla cu fapte pe sub mana si manarii de genu puscaria direct 10 ani, confiscat tot si taiati jos toti anii de vechime, studiile superioare si liceul si considerat un om cu 10 clase(ca atatea sunt obligatorii). Regionalizarea acestei tari la nivel economic si fiecare regiune sa se autogospodareasca(aviz pentru judetele unde se pompeaza bani in draci si aia stau pe ajutoare sociale).
Iar presedintele american e o porcarie totala. Americanii sa isi vada de rahatul din curtea lor si dupa sa vina sa faca ordine intr-o tara ca pe unde trec ei incepe razboiul(Irak, Iran, Afganistan, etc). Si la fel si UE. Sa isi vada de ale lor si sa ne lase sa ne gospodarim, ca sigur o facem mai bine. Cand ne-au primit un UE? Cand am facut praf industria. Ce este de fapt acum UE? Imperiul Franco-German.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va exista vreodată tara perfecta.

| alice4stars a răspuns:

Nu stiu... orice se poate intampla