Cam nasol...Nu ar fi existat TPU si nu am fi cunoscut atatea persoane pe mess si multe altele.Bn ca exista net
Asa cum era in copilaria noastra, ai uitat? Stateau copii afara sa se joace, cama, frunza, v-ati ascunselea,... adultii nu stiu, poate primim raspuns de la ei.
Pentru copii din ziua de azi, ar fi mult mai bine, nu ar mai pierde timpul pe internet toata ziua, cu prostii ci ar citi o carte sau ar juca jocuri mult mai frumoase. pentru adulti ar fi mult mai nosol, nu ai putea rezerva un bilet de avion, nu ai vedea stirile fara sa cheltui banii pe ziare zilnice, daca partenerul ar fi plecat nu ai mai putea vb cu el timp indelungat sau nu il mai poti veda. etc.viata ar fi mult mai simpla si noi am fi mult mai inculti.
Mai greu informata ( adica informata cu oarecare intarziere! ), dar cu mult mai frumoasa! Parerea mea!
Super, nu se mai iau ai mei. ca imi pierd vremea pe net. Dar totusi NETUL E VIATA MEA
Simpla as indrazni sa zic. Cred ca ar trebui sa vedem utilitatea internetului fara sa facem din asta un mod de petrecere a timpului. Intrebarea asta a ta m-a cam pus pe ganduri, caci daca e sa fac o medie a oreleor petrecute in fata calculatorului ajung la concluzia ca nu fac bine ce fac. Si ca sa-mi gasesc o scuza cred ca din lipsa de ocupatie heberesc aiurea printre www'uri si http'uri. Are si parti bune si rele. Una din partile bune e accesul la informatie si rapiditatea cu care obtin informatia, partea rea e ca ajunge sa creeze dependenta. La mine merge pc-ul 24/24 .7/7. E adevarat ca are scopul lui binedeterminat si contribuie la sporirea venitului lunar al familiei, isi scoate banii... dar dincolo de asta eu cel putin recunosc ca navighez aiurea de multe ori si o cam ia razna busola de navigare. Ce sa zic ...fiecare secol cu inventiile lui. Maine poimaine ne trezim ca internetul este depasit si se inventeaza teleportarea ...mergem acolo unde ne dorim doar cu puterea gandului. Atunci sa te ti haos ...acum nu e nimic :)) Sau ceva masinarie care sa te aduca in timpul discutiilor fata in fata cu persoana :)) stai la cafea si la un pahar de vorba in ce locatie vrei... un fel de simulator al realitatii. Eeee .am imaginatie bogata, asa-i? :))
Intr-adevar ar fi fost mult mai plictisitoare dar poate mai sanatoasa. N-ar mai fi atatia copii care se inchid in camera lor si stau cu ochii in calculator mereu si se creeaza atatea deficiente dar in acelasi timp intrenetul are si o parte buna. Poti afla atat de multe cu doar un singur click, poti cunoaste oameni noi, poti avea si poti cumpara oricand, oriunde si la orice ora
CrucifiedCountess întreabă:
Xenoverse1 întreabă:
bula2014 întreabă:
Psihiatra întreabă: