Nu ma duc la vot, nu am efectiv ce vota. Toti sunt o adunatura de hoti si de nemernici si trebuie sa fiu foarte prost sa cred ca cineva va schimba ceva in bine in tara asta.
Adica nu ai o agenda politica
Nu, n-am.
E, vezi? Poate ca intrebarea era putin una capcana Si anume nu "cu cine votati dintre x, y si z?", ci pur si simplu "care sunt criteriile politice pe care x,. y sau z trebuie sa le indeplineasca pentru a va primi votul?" Iar aici, lipsa unei agende politice e si semn de iresponsabilitate (nu votam noi pentru ca ni se pare ca nu schimbam nimic, dar voteaza mii de analfabeti si aia chiar schimba ceva cu votul lor )
Eu nu pot vota dar parerea mea este ca oamenii cu un anumit nivel de educatie au incetat sa mai voteze, sa mai creada in minciuni si sa mai sustina toti coruptii care nu vor decat sa se imbogateasca. Politicienii se bazeaza pe voturile oamenilor care sunt influentabili, ale saracilor care se bucura pentru un pix, fular, o bere la carciuma din sat din partea primarului, pe cele ale pensionarilor si multi multi alti care voteaza doar fiindca se cred importanti pentru 1 min, ca votul lor conteaza sau pentru ca se voteaza, daca toti o fac dc ar fi ei mai prosti, trebuie sa mearga