Cert, un om politic, nu admite presiuni partinice, tocmai fiindca serveste interesele Cetatii si nu alepartinicului-politicianist!
Desigur, sunt multiple posibilitati prin care sa sesizeze opinia publica despre presiunea, de partid, exercitata asupra sa.
Democratia, cand functioneaza corect nu accepta subordonarea intereselor Neamului suveran, interesului partinic sau/si de grup. Ci ea, democratia tocmai da
posibilitatea instaurarii deciziei POLITICE propuse de un om politic.
Nu-i asa, dreptul la ""Initiativa legislatica"" garanteaza oricarui Om Pollitic, capacitatea de a actiona in favoarea cetatenilor si a tzarii
Sunt sigur ca toti cetatenii constienti, care cunosc obstructionarea, prin presiune, va sanctiona gruparea partinica, raufacatoare.
Deci Omul politic Demn nu trebuie sa se supune unui grup de interes, fie el, grupul, si gruparea politicianista, din care din o eroare facee parte!
petru b./Cluj
La cum sunt eu de artagos... l-as invata cum sa isi impuna punctul de vedere si sa nu cedeze la acele ''presiuni'' la urma urmei, legea e la fel pentru toti
Acesta numesc eu "CAPCANA DEMOCRATIEI":
Din 10 persoane 1 este mai destept, ceilaltii sunt... cei care-i voteaza impotriva!
Un cetatean trage numai concluzia: "A fost slab, l-au mancat "rechinii"
Cu toate ca nu sunt un cetatean model (n-am votat in viata mea), cred ca l-as sustine mai mult sau mai putin, cum pot si eu. Dar...chiar exista asa ceva? )