De fapt, nu: eu am sarit de bucurie cand au luat revolutionarii CC-ul si nea Nicu a fugit cu elicopterul. Cum zic americanii: you can't fool all the people all the time.
Nu se poate compara, coreenii sunt izolati complet, nu au niciun fel de informatii din exterior, tot ceea ce vad-aud e filtrat de stat, sunt indoctrinati de mici, li se inoculeaza ideologia si credinta ca occidentul e criminal, inuman, "the dark side".
Dar si cand scapa de acolo... dau tot din casa!
Au spalat destule si comunistii mioritici.
Si acum dupa aproape 3 decenii inca sunt curate.
Nu toti dar procentul celor spalati pe creier este din pacate mai mare decat a celor care nu sunt, inca nu este un numar destul pentru a putea face ce vor iei din Romania ia ca exemplu tentativa ACTA cea cu supravegherea in totalitate a tot ce faci pe net care au incercat sa o ascunda aceasta era o tentativa comunista care nu au reusit
Pentru ca la Comunismul a durat mai putin, nu am avut Arme Nucleare precum Coreenii, si noi suntem mai aproape de Vest decat Coreenii, (Cultural, Geopolitic, si Geografic) si noi nu avem ca vecin o Superputere Comunista precum China care sa ne foloseasca Tara ca un Caine sa latre la alte Tari.
"ca la"
am vrut sa spun ca la NOI. scuze de greseala Gramatica, am uitat sa spun NOI intre la si Comunism, am uitat.
Pentru ca romanii au avut sansa sa observe, pe cand coreenii au fost izolati de ceea ce numim libertate