A fost mai demult. Acum vreo cativa ani mai pusesem eu o intrebare referitoare la omuletii care-si iau prea multe pauze de tigari si ca angajatorii ar mai putea ridica putin criteriile de angajare, insa uite ca de atunci s-a mai intamplat ceva bun. Si tu intelegeai ca e vorba de a nu angaja fumatori deloc, desi eu ma refeream doar la a nu se fuma la locul de munca, fiindca nu e normal...si chiar si asa tot m-ai mai contrazis cu inca ceva. Ideea e ca nu eram pe aceeasi lungime de unda si le sustineai viciul. Si eu le-as sustine viciile, libertatea lor de a face ce vor, dar sa fie in timpul lor liber si sa nu deranjeze pe nimeni.
Asa si cu studentii. Ar avea griji sau prioritati mai mari decat ceva atat de absurd pentru care au falsa impresie ca ar trebui cumva respectati.
Banuiesc ca ai inteles gresit acum. Probabil ma opuneam discriminarii, ceea ce fac in continuare, dar nu sustineam un viciu, ci cel mult spuneam ca e insuficient pentru a conditiona angajarea si a limita dreptul la munca. Ceea ce inca sustin. Dar nu are legatura cu subiectul, desigur.
Comportament tipic drogatilor aflati in sevraj.
E ceva tipic pentru mentalitatea noastra ca si popor. In primul rand s-a facut ceva bun in tara asta si se incearca prin orice metode sa se strice acest lucru.
Aceeasi mentalitate, romaneasca sa ii zicem asa, prin care noi nu intelegem ca pe langa drepturi avem si obligatii. Toti tipam in gura mare ca vrem drepturi, nimanui nu ii pasa de obligatii.
La cum percep eu generatia asta... nu le mai pasa de nimic altceva decat de confortul lor si cam atat. Ii doare in pix de cum e invatamantul in Romania, de cum sunt pregatiti absolventii de facultate, de cum e lipsa totala de practica in invatamantul universitar, cum exista coruptie, cum exista discriminare... lor le pasa de fumat.
anonim_4396 întreabă: