| catalynx a întrebat:

Cum comentati faza ca fmi vrea sa privatizeze Oltchim, Transgaz daca nu ma insel zicea si ceva despre privatizarea cfr, fmi vrea sa mai scumpeasca si gazele cel putin pana in 2018, fmi nu agreeaza reducerea tva-ului la alimente, mai pe romaneste astia ne fura pe fata, acum ei se plang ca romanii nostri le fac bazaconii la ei in tara dar ei ce fac cu tara noastra, nu vedeti ca astia ne fura tot ce avem mai bun apoi cand numai este nimic de furat gata ne arunca ca pe o masea stricata. Oare cine ne-a bagat pa noi in acest rahat nu cumva pdl, oare cine este de acord cu acest rahat nu cumva usl. Daca erau partide cinstite ne scotea imediat din uniunea asta europeana. Puteti comenta acest articol daca veti.

4 răspunsuri:
| OneGentleman a răspuns:

E nasol FMI este cel mai hot dintre toti,pentru banii ceruti de la ei,Romania trebuie sa danseze precum canta FMI, ne folosesc apoi cum ai scris ne arunca in gura lupului, ne-a bagat in asta cei care au condus pana acum fraiele tarii, mita, coruptie si furturi, cam asta este Romania happy

| MMihai a răspuns:

Ai parțial dreptate nu trebuia să ne încurcăm cu FMI, și cu alte mizerii similare.

| Încrucişătorul a răspuns:

Asta e cabalul corporatocratiei. E ordin jidano-francmason.

E unu' destept, Nigel Farage, care incearca smecherii in numele adevaratei democratii dar nu cred ca va rezolva ceva.

| adnana_8488 a răspuns:

N-am avut de ales, se pare ca am fost conditionati militar sau aderare la UE, FMI.