| LisaJulie a întrebat:

Cum de la noi în țară un politician este luat, este închis maxim 5 apoi este eliberat pentru bună purtare iar averea, vilele și mașinile îi rămân în gheare aproape întotdeauna? Ce nu este bun la legislație și ce ar trebui sa se schimbe?

7 răspunsuri:
| samiZiciPompier a răspuns:

Sunt bagati in masoneria politica donsoara. Vezi tu acolo sunt unii mai negrisori asa si pot sa faca cam ce vor. Daca le face cineva ceva, ii lovesc inapoi cu magie neagra de le merg fulgii. Nu stiu daca intelegi ce zic.
Politicienii sunt marionetele alora care sunt negrisori. Ca doar nu or sa iasa negrisorii in public sa balmajeasca pentru mase.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Legislatia este destul de buna, inclusiv cea privind confiscarea averilor obtinute ilegal ori pentru acoperirea prejudiciului, doar aplicarea legilor este uneori deficitara, atat in cursul judecatii, cat si in executarea silita.

| MistarGoGu a răspuns:

Aia au averile prin paradisuri fiscale prin firme cu " patroni " de fațada doar în acte! Ei dețin real control in firmele alea! În România tin banii sa-si facă plinu la BeMeWeu sau Mertan și sa cumpere o shaorma la Mall

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca in multe cazuri la noi legislatia e buna doar ca nu se aplica

| darrio2007 a răspuns:

Legislatia o fac tot ei. Deci, ce concluzie tragi?

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă politicienii sunt corupți ar trebui să li se confiște averea.

| Mosotti a răspuns:

Si ai uitat sa spui ca in puscarie sta in lux, deci de fapt el nu e la puscarie.

Cum de ce? Ca asa vor ei pentru ei sa nu pateasca nimic, face puscarie de forma si averea ramane.
Nu e bun sistemul politic care face legislatii din astea, si niciodata nu se va schimba legislatia daca nu se schimba sistemul politic, nu sa votam prin rotatie tot mafiotii la infinit in acelasi sistem politic, ca nu am facut nimic.

Eu nu stiu ce se mai duce lume ala vot cand toate pertidele se stie ca sunt finantate privat, pai privatii ii finanteaza ca sa faca bine tie dupa aia?!
Sau ii finanteaza sa le faca bine lor? Nu e logic ca trebuie sa servesti finantatorului adica grupurilor de interese? Ca altfel nu mai te finanteaza, campanii, etc, etc de milioane.

Pe liste iti pun mafiotii lor si tu alegi din ei, nu desemnezi tu candidatii cum ar trebui, sa vina 10 insi cu planul lor de guvernare, analizam si alegem din aia.
Acuma daca nu servesti cui te finanteaza, nu ajungi pe listele de vot.
Sau daca vrei sa faci ceva independent, nu primesti finantare si ceilalti au campanii ca lumea.

Geoana pare independent dar va asculta de marii smecheri, altfel zboara de sus repede sub n motive, se poate face dosar penal fictiv, etc, cum s-a mai facut.

Nu sunt verificati des sa vedem ce au facut bun, si daca nu, la parnaie.

Si in sistemul asta vrei tu sa se schimbe in legislatie votand acelasi lucru indiferent de partid? Au facut-o f bine pentru ei, nu e nimic gresit pentru ei acolo.