| AvalohAlyn a întrebat:

Cum e directorul vostru de la scoala/liceu/facultate? Aveti director bun, rau, neprofesionist, profesionist, isi face treaba? Curiozitate.

Răspuns Câştigător
| Dianné a răspuns:

Directorul meu, este cam alb in cap (cel de pe umeri, si nu ma mira de ce), poarta mereu acelasi costum de haine, este un pic patratos la fata, pare calm, dar niciodata sa nu spui "niciodata" cand stai in preajma lui, iese in evidenta prin faptul ca isi ajuta elevii scolii cu tot ce se poate mai bun, oricand are ocazia. Ce pot spune...mie chiar imi convine de el, ai impresia ca e altfel, dar daca il abordezi, si stii cum, e foarte ok. Isi face treaba, si este un director... bun. Daca este profesionist? Nu pot sa imi dau cu parerea, pentru ca n-am habar cum e sa fii unul (am, dar doar in grafica). Apropo, imi este prof de matematica. laughing

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O curvă cu două fețe!
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Decanul facultăţii la care studiez este un profesionist şi-şi face bine treaba, atât cât îi permit resursele.
Cât despre bun/rău, nu mă pronunţ că nu prea am treabă cu catedra domniei sale şi deci contactul meu cu dânsul este minim.

Noroc.

Janina
| Janina a răspuns:

In liceu am avut cea mai buna directoare din toate punctele de vedere(profesionalism, bun cadru didactic, prietena etc )

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Directoarea mea e o persoana un pic cam nebuna uneori, foarte autoritara, dar in fond e o persoana de treaba.

| ellai a răspuns:

Directorul de la liceul meu este, dupa parerea mea, cel mai calm director ever.munca cea mai grea, desigur, o face directoarea adjuncta.ea este cea care se ocupa de problemele scolii, de liniste, ordine si disciplina. etc

| Sellena_4766 a răspuns:

A mea e directoare si e ciudata, adica mereu e nervoasa.

| TpUrOsE a răspuns:

Directtoarea scolii noastre este foarte buna este profesionist si isi face treaba foart bine...