Salut! Depinde cat de puternic este stomacul tau, fiindca la unele persoane morga li se pare scaboasa si infricosatoare, iar altor persoane este un vis sa lucreze la morga ca si medic legist(ca mine). Morga este o camera la subsolul spitalelor, in care tot timpul ii rece.In toata camera is puse mese pe care sunt puse cadavrele, iar acestea sunt acoperite cu un nylon special. Funda?
Bună.
De ce te interesează? Vrei să vezi vreo autopsie?
Stai în banca ta că sunt imagini de coșmar, de la cadavre la mizerie de nedescris!
Pa, pa.
Bună.
Cu tot respectul, @alessia5158, emisiunea recomandată de tine este ceva de vis, să vezi în realitate la noi cum este la o morgă de spital. Este groaznic din toate punctele de vedere. Pe afară este vopsit gardul și, înauntru leopardul... putrezit.
Iar cât te privește pe tine, @MeredithGrey, nu cred că ești medic legist că nu ai venit pe acest site să alergi după fundițe. Un pic de seriozitate din partea ta, te rog frumos.
Scuzele de rigoare că am postat la răspunsuri, la întrebare am răspuns ceva mai devreme.
În rest să aveți cu toții o seară excelentă.
Pa, pa.
Urmareste emisiunea de tip reality show de pe Discovery : "Dr. G Medical Examiner "--- vei vedea cum este la morga!
Marti la ora 23, 40 pe canalul Discovery Investigation http://www.cinemagia.ro/program-tv/discovery-investigation/marti/
Mai bine nu intra acolo ca e foarte scarbos, cadavre peste tot sange etc, mai ceva ca intr-un film de groaza
funda?
E ceva nemaipomenit..pai este foarte trist si urat.stiu asta ca am vazut un videoclip pe telefonul unui prieten cu o autopsie este reala dupa ce am vazut am vomitat.
Ii fain ...au papusi ce arata precum oamenii si stau intinsi pe niste mese. e un loc bun pentru lucrari sau examene la biologie
E cat se poate de clar: http://www.dailymotion.com/video/x7huru_yyyy-jorj77_people cum senzatia?
Dacă întru pe link îmi apare scris ceva avertisment de conținut sensibi am făcut și cont pe platforma aia dar pe orice as apasă nu ma lasă să văd conținutul