| AvalohAlyn a întrebat:

Cum explicati scorul atat se strans obtinut la alegerile prezidentiale din Romania? Nicioadata nu a fost scorul atat se strans.cu cateva sutimi diferenta, aproape un procent.Credeti ca rezultatul alegerilor nu este adevarat? A fost frauda?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, tu ma disperi cu imbecilitatea asta a ta.acum comunistii aia striga ca alegerile au fost fraudate, insa in momentul in care se bucurau si multumeau tuturor nu au mai fost fraudate. mi se face greata de asemenea oameni.Pe mine nu ma reprezinta indivizi care sustin ca diaspora nu este relevanta pentru ei si ca trebuie discutata problema.Sunt atat de frustrati ca au fost invinsi de un singur om, incat nu mai stiu ce sa faca. terminati cu disputele astea, nu toti aveti minimele cunostinte despre politica pentru a va putea pronunta.

22 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Despre frauda se poate vorbi numai atunci cand scorul este foarte strans. Ca a furat unul sau altul mai mult, din punct de vedere moral e acelasi lucru, romanii au votat jumatate cu Geoana, jumatate cu Basescu. Ca unul sau altul ar fi avut cu 70. 000 de voturi in plus sau in minus, conteaza doar din punct de vedere legal; din punct de vedere al reprezentativitatii, practic e acelasi lucru. Si apropo, nu sunt cateva sutimi diferenta, ci cateva zecimi.
Scorul atat de strans se datoreaza abilitatii politice extraordinare a lui Traian Basescu, care a reusit sa intoarca in favoarea sa toate situatiile profund nefavorabile din trecutul sau (indepartat sau foarte recent), incepand cu pozitia sa in PCR si terminand cu mult-trambitatul referendum, validat doar ca urmare a lipsei de inteligenta politica a adversarilor sai. Aproape orice alt om politic roman care ar fi facut avut trecutul lui Basescu ar fi obtinut un scor rusinos in alegeri. Si imi vine mereu in minte exemplul lui Adrian Nastase, un om ramas celebru pentru o mostenire dubioasa si terminat politic pentru o suspiciune legata de niste termopane chinezesti.
Faptul ca Basescu reuseste nu sa castige alegerile, ci sa faca inca audienta la TV (pozitiva sau negativa), ii arata calitatile de om politic, calitati pe care nu le intalnim la niciunul din cei cu sanse reale de a ajunge in fruntea tarii. Indiferent cate voturi ar fi furat PDL-ul, castigatorul acestor alegeri este Traian Basescu.

| Arthur a răspuns:

Este foarte simplu. Daca candida de o parte a baricadei Geoana cu PSD-ul iar de cealalta Basescu cu PDL-ul ar fi castigat Basescu cu aproximativ 70%. Ganditiva ca Geoana are de dat din aia circa 50% vreo 20% lui Crin, vreo 5% lui Iliescu, vreo 1% lui Voiculescu, vreo 2-3% lui Vadim, vreo 2% lui Becali si asa mai departe... Dar, ati vazut.lui Crin i-a ramas dator pe viata (probabil pentru infrangere)hee heeMai adaugati la acest ghiveci si procentele furate in buna traditie de PSD.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Mai tu vorbesti! Ti-am spus ca Basescu castiga alegerile dar tu nu ai vrut sa crezi, acum ce vrei sa spui cu aceasta intrebare?

| Flav a răspuns:

Frustratii au prins glas. Lasati-i sa vorbeasca, atat mai pot face.laughing

| Flav a răspuns:

Ai intrebat daca au fost fraudate, nu e acelasi lucru? E o maniera mai indirecta de a insinua acest lucru. Acum o dai la intors, o faci pe ala nevinovatul?
Dupa cum ai vazut, nu s-a bucurat nimeni prin manifestarea unor post-uri c-a iesit Basescu presedinte. Ba, din contra. Tot voi, astia cu Geoana, mahnitii, frustratii au venit cu posturi si-au tipat c-a fost frauda, nestiind sa accepte un esec.
Nu ti-a placut cadoul de Sf. Nicolae? Si tie, si lui Geoana v-a pus in ghetutze programul: Geoana-presedinte. Din pacate, n-ati fost asa cuminti anul asta si-a fost doar varianta demo.laughing

HepHap
| HepHap a răspuns:

@DianaLostInDreams

M-ai pomenit?

Dic mo, si eu care credeam ca coalitia prostovanilor (cacofonie accidentala, scuzati) e doar electorala. Cand colo, ei tpuiesc in continuare. Pierduta viselor, eu nu imi sustin partidul, ca nu sunt membru si stiu ca sunt corupti. Doar ca am scarba la PSD si tantalaii care le pupa fesele si le sorb balele, crezand ca ei sunt curati, cumintei si cu inima langa popor. Oi fi eu prost ca l-am votat pe Basescu, dar eu macar stiu pe cine am votat. E chiorul meu si imi place cum ma minte si ma fura. Nu ca cardul vostru de mucosi plimbati cu zaharelul(cacafonie din nou, ce ciudat), care habar n-au de istorie recenta si politica si care cred ca Geoana pune acatist la Biserica pentru toti romanii, dragul de el. Ce demersuri detectiviste ai facut, Sherloacko, te-ai uitat iar pe geam? Majoritatea zici? Ai facut sondaje nationale sa vezi de ce au votat cateva milioane de romani cu Basescu? Dar hotomanii tai cu geci rosii ce faceau? Ei n-au dat bani? N-au trimis sms-uri? N-au fraudat? Contingentul ’90, mergeti mai la o terapie, la o clisma cerebrala, poate in cativa ani reusiti sa scapati de caraghioslacurile astea penibile. Si o sa intelegeti ca in tara asta toti politicienii fura: bani, voturi, si mai ales mintile habaucilor care cred orbeste in ei.

| AvalohAlyn explică:

Eu_o_mare_enigma si Flav, am zis eu ceva, am zis ca alegerile au fost fraudate, am zis ceva impotriva lui Basescu? Se pare ca aveti o problema, rezolvati-o cat mai repede. Vorbesc serios.

| JeSa a răspuns:

Clar frauda, seara sa fim anuntati ca Geaona are sa urmeze a fi presedinte...si dimineata Baselu, suna a FRAUDA!laughing PS -la noi e posibil de orice, asa ca numai ma "mira" absolut nimicwinking

| Linda a răspuns:

Revista A Catavencu a facut un studiu si reiesea ca in 10 judete a fraudat preponderent PDL iar in 10 PSD, a comparat cu cat au participat mai multi oameni pe listele speciale decat pe cele normale in cele doua dati ale scrutinului. Posibil ca au fraudat cam la fel si diferenta este a lui Basescu. Eu ma bucur de cele 70. 000 de voturi in plus ale lui B.

| Linda a răspuns:

Jessica nu poti sa te proclami presedite pe baza exit-pollurilor, si mai ales de la ora 7 pm si nu cele dela 9 pm.

| User a răspuns:

Mai conteaza daca a fost frauda sau nu? Din cate am inteles de la TV figureaza ca au votat si oameni mortilaughing, da nu mai conteazalaughing Important e ca a iesit Base presedinte si va face alianta cu PNL-ullove struck si Johannis, Crin sau Tariceanu va fi premierbig grin

pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca rezultatul lui Baselu` era de fapt a lui Pinocchio...nu mai era frauda, right? laughing

| DianaLostInDreams a răspuns:

TigergeridAlan, da cu siguranta de catre pdl. Dar mai bine nu mai intreba aici de politica.Ca o sa iti raspunda oameni ca "HepHap" si o sa isi apare partidul. Sper sa se termine odata cu mascarada asta. Oricum majoritatea au recunoscut ca au votat cu Basescu pentru bani sau ca sa nu isi piarda functia.Cunosc cazuri si m-am interesatwinking.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Dragosgan ai dreptate dar degeaba incerci sa le explici. O sa isi dea seama prea tarziu ca s'au lasat pacaliti pentru atata lucru.

| Dragosgan a răspuns:

Exit Polul de la 9 seara a fost corect! Doar ca Base a facut un,, mister,, oprind curentul in tara la sectiile de votare.Sa va fie rusine domnule Basescu pentru ca daca as vrea as putea sa inaintez o reclamatie pentru ce s-a intamplat la sectia de votare din orasul meu...Nu are rost sa spun ce a fost pentru ca uni care tin cu domnu Base vor face iar scandal pe mine ca nu e adevarat.Basescu a fraudat tot:In orasul meu numai pungi cu Pdl si Base si numai propaganda.Basescu nu se recunoaste infrant, dar dreptatea il va recunoaste.

| ciumpalaku a răspuns:

Eu_o_mare_enigma, ai perfecta dreptate.Subscriu.
Or fi votand si mortii aia, dar cum e asa de sigur PSD-ul ca toti mortii au votat cu Basescu.
Geoana e un papitoi disperat si turbat ca a fost batut de un singur om: SuperBase.De ce pe 6 dec. 2009, ora 21:05, jucaria Geoana, nu a strigat in gura mare in fata romanilor ca mortii au votat si ca alegerile au fost fraudate.De ce Mr.Corectitudine nu a cerut atunci reluarea alegerilor?

| mhann a răspuns:

Chiar daca i-as putea reprosa multe lui Basescu (ca nu suntem fara greseli nici unul), un lucru e clar:
Basescu are calitati de lider!
Cu acest 50% se poate lauda doar Basescu deoarece i-a batut pe toti gramada: Toate partidele, UDMR, minoritati, Johann, Ciuhandu, Ciuvici, Ciutaci, Gabriele Firea-tice, Patrici, Voiculesti si Antene felixoide, realitati deformate, SRS-isti si tot ce vreti. Chiar nu ramasese nimic sa nu'i fie oponent. Asta eu zic ca intr-adevar e o performanta. Si nu'i nici frumos, nici savant, nici crescut in saloane. Domne,... e tare!

| vladtudor a răspuns:

Eu cred ca au fost fraudate da ambele partide in mod grosolan politicieni din Romania nu au treaba cu oameni de rand ci doar cu interesele lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost de ambele parti. dar nu candidatii sunt de vina.ci acei mici trepadusi care sufera de exces de zel in localitatile de care apartin.la nivelul candidatilor, se vrea iarasi un tur de scrutin.va iesi basescu cu o majoritate zdrobitoare, fiindca geoana are numarul de voturi cu toata sleahta, dupa el pe cand basescu este singur.nu-i nimic.acum se vede ce urmareste fiecare.gasca vrea ciolanul de la fmi, fiindca sacul tarii este gol.basescu vre sa faca treaba in tara asta si nu are cu cine, fiindca toti sunt iubitori de tara din varful buzelor, dar in realitate se vede ce vor.personal vreau sa fiu condus de basescu ca presedinte, nu de niste idioti care trebuiau sa piarda cu capul sus, si de a doua zi sa se apuce de treaba.ca eu de aia ii platesc.nu sa ma puna sa cheltui iar cu alegerile lor.fiindca noi platim.am votat.am vazut. m-am convins.cine e pentru mine si care sunt pentru ei si ai lor.si cand te gandesti ca a promis ca va fi presedintele tuturor, dar clicii lui a spus; va sunt dator pe viata.stiu i s-a raspuns.am inregistrat asta. dumnezeu e mare. iar caderea lui geoana va face mare zgomot. dar va fi definitiva.de regula am dreptate in 90% din cazuri. sper ca am si acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti culmea.
Daca nu a mai fost inseamna ca nu are voie? se putea si diferenta de 10 VOturi!
"sistemul lor a functionat mai bine" v. ponta.
Asta e psd-ul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezultatul este validat, deci este adevarat: presedintele este Traian Basescu. A fost frauda: de asta scorul este strans. In caz contrar, Basescu ar fi castigat cu mult mai mare diferenta adica cu multe voturi in plus pentru el, dar cum ziceam: cu frauda asta scorul a fost strans. Eu am votat cu Basescu si nu mi-a platit nimeni nimic. Din toti cei care au votat cu el si pe care-i cunosc nu au fost platiti. Dimpotriva am primit seara inainte de alegeri un apel pe telefon de la un cunoscut PSD sa ma convinga sa votez impotriva lui Basescu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In satul craiesti din jud bacau primarul a obligat satenii sa voteze psd. chiar el a pus stampila pe buletinul d vot
[mi-a zis bunikmea]
Si intrebatzi 2 milioane de oamenii care au votat cu basescu daca au fost obligati. nu numai 20oh go on