Întrebare recomandată | iuhosan2012 a întrebat:

Cum obtin banii, de pe retetele false medicii de famili?

25 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie sa fie in cardasie cu farmacistii. Acestia nu elibereaza medicamentele de pe reteta si impart cu medicii contravaloarea acestora.

| Încrucişătorul a răspuns:

Esti complice a unei actiuni anterioare?

| RAY a răspuns:

Simplu, le cumpara ei la jumatate de pret apoi le revinde la farmaci sau ei personal

| EmaS a răspuns:

Mai nou se elibereaza retele electronice si nu se vor mai putea face smecherii.

| 0rlando a răspuns:

Ai chef de pârnaie, sau ce?
Bagă-ți mințile-n cap.

| Niiiicu a răspuns:

Pai ei ia retetele si nu le trec ca si decontate si apoi le vand si statul nu afla nimichappy

| kteichd a răspuns:

1-''Primesc'' banii cand dau retetele
2-''Lucreaza" cu producatorii medicamentelor. (vanzarile au crescut cu 30% medicul primeste 5% sau cum ar avea ei intelegerea)

| kteichd a răspuns:

''Trebuie sa fie in cardasie cu farmacistii.'' Nu cred ca ar fi posibil doar se face un invetar.
Sau poate da doar daca le dau pe ''sub masa'' si da banii doctorului de pe reteta si o arunca dupa atat.

| gigite a răspuns (pentru kteichd):

Daca, dupa ce tie ti-a dat o reteta si te are in evidenta se mai da doua retete, care ajung la FARMACIE, medicamentele sunt compensate, se ia banii de la CASA DE SANATATE si medicamentele se dau la farmacia de alaturi, ca s-au inmultit ca APROZARELE - LEGUME FRUCTE de pe vremurile lui ceasca nea Nicu! sau se vand inca o data .....pe bani...

| FastAndFurious a răspuns:

Aici se da copy paste la greu. Ho, bre!

| gigite a răspuns (pentru FastAndFurious):

Se da copy paste la greu.- Macar PONTA nu ia intrecut pe acestia!

| Florincrap a răspuns:

Prin decontari de la CNAS.
Asa bolnavii nu mai beneficiaza de medicamente compensate/gratuite, fiindca se fura prin acest sistem.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Seby80 a răspuns:

Trebuie sa fie in cardasie cu farmacistii. Acestia nu elibereaza medicamentele de pe reteta si impart cu medicii contravaloarea acestora.

| omide a răspuns:

Tu de exemplu ai nevoie de niste droguri, atunci te duci la medic ii dai niste banuti si el iti prescrie ce vrei tu, pe numele tau sau pe numele alt cuiva happy

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Nu stiu? thinking

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

De ce intrebi? smug

| Timeea2001 a răspuns:

Trebuie sa fie cardasie cu farmacistii

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Asa bine... ceva smecherii se fac.nu stiu exact sa iti explic

| MiSSyoUNow a răspuns:

Pai ei daca elibereaza retete cu anumite medicamente mai scumpe, furnizorul de medicamente ii da si lui niste banuti! Adica sa presupunem ca eu sunt medicul, tu este bolnavul, iar "A " este furnizorul! "A" imi propune mie sa recomand anumite medicamente, eventual sa le vand de la mine din cabinet. Eu iti dau tie anumite medicamente, tu le plateste, iar eu primesc bani de la acel furnizor. A fost explicat acest lucru si la televizor!winking

| gratian a răspuns:

Nu stiu

| iKivy a răspuns:

Le revand mai scump laughing

| Ionucaaa a răspuns:

Eşti sigur că vrei să faci asta?!

| Floricika2000 a răspuns:

Hmmm... oare de ce intrebi? Esti complice?! straight face Si raspunsul meu este " nu stiu "...

Întrebări similare