| Allemando a întrebat:

Cum poate ajuta un om obișnuit refugiații din Ucraina?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Donezi bani, 2 euro/luna, donezi alimente, paturi, haine, tampoane, pampers, lapte praf etc, ii ajuti daca ii intalnesti si ii vezi ca au nevoie de ajutor. Eu am gasit o femeie pe strada, cu 2 copii, plangea ca intarzia la tren, la Gara de Nord. Celui care i-a adus i s-a stricat masina si nu a putut sa-i mai duca. I-am luat si i-am dus, mare branza. Nu au nevoie de mult, doar putina bunavointa si un pic de ajutor material. Adica, daca fiecare doneaza cate ceva vor fi in regula. Daca donezi bani ai grija sa fie catre unele organizatii gen UNICEF, Crucea Rosie etc.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cu bani ăia de bani si de mincare duc lipsă, plus ar mai fi cazarea ca multi refugiati sunt de fapt femei cu copii, sau femei singure, soții lor au ramas sa lupte, asa ca daca ai cum sa cazezi le poti ajuta, numai ca ajutorul ăsta cu cazarea nu stii pe cine bagi in casă si este un risc urias ca oamenii indiferent ca sunt români sau ucrainieni nu sunt toti cinstiti.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sa le ofere cazare si masa moca

| goguPatent a răspuns:

Ai zeci de centre unde poți dona de la alimente la haine, zeci de fundații unde poți dona bani. Poți să îți pui casa la dispoziție să îi cazezi daca vrei sa faci și mai mult.