Pai in cine ai vrea sa loveasca pentru ce se intampla la guvernare, in opozitie? Probabil ca toti au distrus Romania, desi imi amintesc vremuri in care intram in NATO, eram primiti in UE, aveam crestere economica, oficialitatile veneau in vizita la Bucuresti si ii primeau la randul lor pe conducatorii nostri in vizite oficiale, bugetul asigurarilor sociale avea excedent, salariile cresteau incet-incetisor, cursul euro mergea in jos. Dar astia sunt la putere cam de multisor, numai prostii mai cred ca Tariceanu, Iliescu si minerii sunt de vina pentru ce se intampla.
Imi amintesc de exemplu ca tot Antena 3 facea mare caz la vremea respectiva de gafele ministrului Cioroianu, cand nu s-a ridicat la nivelul asteptat cu ocazia unei vizite in SUA sau care nu a respectat eticheta intr-o discutie cu Regele Spaniei. Astazi nici nu mai ajungem acolo, fiind izolati pe plan international, ce ai vrea, ca presa sa dea tot in ei?
Daca imi spui ce dracu a facut pdl-ul si basescu bun in tara asta, in afara de a se imbogati clica basista iti raspund la intrebare. si de ce naiba tvr si radio Romania actualitati il pupa in fund pe basescu si restul pdl-istilor, fiind televisiune publica, paltita din banii nostri ai contribuabililor!
Eu nu sunt sustinator al USL sau al altor partide, oricine va veni la guvernare, va fura de la mic la mare.Eu cred ca televiziunile trebuie sa CRITICE cat mai mult puterea,de ce culoare ar fi ea. Abuzurile trebuie aduse la cunostinta cetatenilor,nu mai suntem intr-un stat comunist in care cine vorbeste trebuie sa i se puna botnita,sa vorbeasca atat timp cat are dovezi, de aia e televiziune, nu sa pupe undeva pe guvernanti.
Probabil ca asa este, dar cand o sa ii mitueasca cei de la parlament atunci o sa zica ceva bun despre ei.
Propaganda politica. Daca seful le cere sa latre si sa atace pe unu si pe altul, ei asa fac. Executa ordinele pentru care sunt platiti. Am vazut ca multa lume da vina pe Basescu pentru criza asta mondiala. Romania continua sa uimeasca pe zi ce trece
.
Nu il invinuieste nimeni pe Basescu pentru criza mondiala, ci pentru neputinta de a gestiona aceasta criza si pentru lipsa totala de reactie la atentionarile economistilor, ba chiar de luarea unor masuri contrare, cum a fost adoptarea impozitului forfetar. Mai mult, masurile anticriza au fost confundate cu masuri impuse de efectele ei. Vezi felul in care a fost prezentata diminuarea salariilor ca si o masura anticriza, cand de fapt a fost doar un efect al reducerii drastice a veniturilor, ca urmare a neluarii niciunei masuri de prevenire. Ai uitat cine sustinea sus si tare ca Romania nu va fi afectata de criza?
In privinta propagandei, nu trebuie nimeni sa dea nimeni ordine pentru a critica. Studiaza istoria si vei vedea ca intotdeauna propaganda a dat ordine de a pupa in cur, pentru ca de injurat oamenii injura si singuri.
shakira_1713 întreabă: