| omar456321 a întrebat:

Cum pot face o reclamatie de deranjarea linistii publice? Daca, sa spunem ca un vecin are muzica data la maxim la ora 2 noaptea, pot suna direct la 112 sau exista un numar de telefon special pentru non-urgente?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Da, poti suna la 112, dupa ce vei spune in ce problema ai sunat vei fi transferat telefonic la sectia de politie, acolo vei spune mai amanuntit despre ce e vorba si un echipaj va veni si il va amenda!

| omar456321 explică (pentru Simpatic):

Mersi, ma gandeam ca exista un numar pentru non-urgente. Deci nu se poate suna direct la sectie?

| Simpatic a răspuns (pentru omar456321):

Pai nu am idee, ma gandesc ca trebuie sa suni prin serviciul 112 ca sa se consemneze ca s-a sunat, ca si cum ar fi inregistrat actul, daca suni direct la sectie nu stiu s-ar putea sa functioneze si asa, dar incearca sa suni la sectia din care face parte cartierul/zona in care locuiesti si te vor sfatui cei de acolo ce e de facut.
Eu nu stiu decat de varianta 112

| anonim_4396 a răspuns (pentru omar456321):

Se poate, dar direct la sectie e ca si cum m-ai suna pe mine acasa, risti sa zica da da venim si sa nu vina nimeni, sa ii doara in fund.
Daca ai sunat la 112 politia este obligata sa vina sa constate si sa raporteze urgenta ulterior pentru ca apelul tau la 112 este si inregistrat si apoi se vede cine nu isi face treaba.

3 răspunsuri: