Fara dovezi nu are rost sa faci reclamatie, nu o sa stea politie sa-ti pazeasca locuinta.
Asa cum a spus gabicoo monteza o camera cu vedere spre gardul vecinului banuit.
Nu poti monta camere sa bata in curtea vecinului, te poate reclama el ca il spionezi, cai incalci intimitatea
Ce poti sa faci, este sa montezi camere, dar sa bata doar in curtea ta.
Dar si asa poti vedea daca pietre ajung pe casa ta, sau pe ziduri, care sa vina din zona vecinului.
Montezi camera ori sa bata paralel cu zidul casei, ori doar sa prinda curtea ta.
Eu sa fiu si tu sa instalezi camera care sa filmeze la mine in curte, normal ca te reclam
Ai dedus tu vizual ca el ar arunca. Frate va mancati ca canii, in loc sa va intelegeti ca sunteti vecini, nu stiti cum sa va urati, sa va dati in cap unu altuia.
Monteaza o camera ascunsa, fara ca el sa o vada, apoi cand ai dovada, te duci la el, nu la politie si ii spui sa inceteze, altfel mergi la politie si il reclami.
Nui arati filmarea, doar ii spui ca l-ai vazut tu. Daca nu inceteaza, dupa te poti duce la politie si sa reclami.
Asa este bine, pentru ca daca ajungeti al chestii de reclamatie, politie si alte minuni, o sa va certati ca chiori mereu, fiecare va cauta sa faca rau celuilant.
Aratai ca esti mai buna ca el, daca intelege, o sa fie bine, daca nu, atunci apelezi la politie.
Îți montezi camere de supraveghere și ai dovezi în baza cărora poți să-i faci plângere.
Bă nu mai abera! Ci că ai dedus tu că îți aruncă vecinul cu pietre pe casă! Dar dacă vecinul tău se duce la tribunal și te dă în judecată și îți face plângere penală pentru (HĂRȚUIRE, CALOMNIE, și ACUZAȚII FALSE) să știu că ai cam încurcat-o! La fel și cu drona și cu camerele de supraveghere cum spui tu că vrei să-l surprinzi, se numește spionat și încălcarea dreptului la intimitate! Deci dacă nu ai ce face căutări de lucru și nu-ți mai pândi și urmări vecinul ce face, că tu ai iluzii!
Bă nu mai abera! Ci că ai dedus tu că îți aruncă vecinul cu pietre pe casă! Dar dacă vecinul tău se duce la tribunal și te dă în judecată și îți face plângere penală pentru (HĂRȚUIRE, CALOMNIE, și ACUZAȚII FALSE) să știi că ai cam încurcat-o! La fel și cu drona și cu camerele de supraveghere cum spui tu că vrei să-l surprinzi, se numește spionat și încălcarea dreptului la intimitate! Deci dacă nu ai ce face cautăți de lucru și nu-ți mai pândi și urmări vecinul ce face, că tu ai iluzii și nu ai ce face!
Este corect de spui tu, dar din pacate el este cel care ma urmareste, si de cate ori are ocazia arunca, de regula cand sunt acasa, am gasit si geamuri crapate, inclusiv pietrele aruncate de el le-am adunat. Conflictul a fost destul de gvrav inter min e si el, dar au tercut anii si am crezut ca o lasa balta, dar vad ca merge la intimidare, nu mint. Atat timp cat am daune, dar nu pot sa dovedesc ca de acolo vin aceste pietre e trist. La politie nu cred ca fac nimic si eu cred ca el asta vrea sa reinceapa conflictul.
Cunosc un caz asemănător ca al tău, un vecin îl acuza pe celălalt vecin că îi aruncă cu pietre pe casă și s-au certat mulți ani! Și ce să vezi alt vecin arunca cu pietre ca să se certe cei doi, deci poți să îi iei în considerare că țiar arunca cu pietre și pe ceilalți vecini ai tăi, că acum se poate întâmpla ori ce! Chiar dacă ceilalți vecini ai tăi se dau buni și lingușitor pe lângă tine nu-i crede ca să nu ai surprize din partea lor! Eu nu aș crede că vecinul tău pe care îl acuzi acum că țiar arunca cu pietre el știind că tu îl acuzi și aveți conflicte! Concluzia este că ar trebui să te mai uiți și la alți vecini că s-ar putea să-ți vină pietrele de la alți vecini!
Ok. Multumesc!
Intrebari373626 întreabă: