Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 7 Martie 2025 sunt:
Inchiriez un garzon care nu are hornurile de aerisire la baie, nici ventilator. Practic absolut nici o ventilare. In timpul trecut, cand am luat o vanacta de 1 saptamana apa s- a evaporat din scurgeri,...? (mai mult)
Salutare, fostul lu gagica mea e cam smardoi, tot scoate vorbe ca ma bate chestii, chiar ieri cand am trecut cu ea la liceu, voia sa vina sa se ia de mine sa ma bata, si eu incerc totusi sa evit conflictul. ...? (mai mult)
E adevărat ca suntem in Razboi Rece cu Rusia? Macron cica are ceva "influenta" nucleara si vrea sa ne bage sub aripa lui pe restul. Ar putea incepe un razboi mondial? Ce folos ar avea? Cine sa castige...? (mai mult)
Salut unchiul meu mi- a luat o masina si vine din Italia el voia neaparat sa o puna pe numele meu dar i- am zis sa o puna pe numele bunicului meu deoarece platesc mai putin la asigurare. Voiam sa va intreb...? (mai mult)
Vreau sa fac armata terestra, iar dupa sa intru in politie. Daca fac armata trebuie sa mai fac si academia de politie pentru a deveni politist?
Credeti ca România va avea vreodata un președinte femeie? Ce parere aveti despre Maia Sandu?
Daca am 12 ani pot conduce un scuter electric harley 25km prin sat?
Salut, am luat o mașină mică din china care are viteza maxima 25 km la ora. Întrebarea vine. O pot conduce fără permis de conducere? Sau trebui atestat AM sau A?
Eu urasc minciuna, coruptia si neseriozitatea, cand ma uit la alti oameni care fac din astea ma enerveaza ca imi vine sa ii omor, locuiesc la un sat intr- o comuna si orasul e la vreo 20km de mine, ...? (mai mult)
Salutare! Tind să cred că, noi românii, nu avem modele de urmat în viața. Tinerii merg cu curentul: Tate, Mocanu, Uraganu, eu sunt la polul opus: Paul Olteanu, Aluziva idk… Aveți și alte...? (mai mult)
M- a lovit norocul de parcă a căzut un meteorit peste mine. Mi s- a întâmplat ca un prieten vechi din liceu să mă sune după 10 ani, să- mi spună că vrea un contabil ls firma lui și ma propus...? (mai mult)
Mi-a venit permisul si mi-au trecut alta tara. 1 Ce se intampla daca ma opreste politia cu permisul accesta? 2 Unde trebuie sa declar asta?
Ce președinte femeie s-ar descurca mai bine dintre Ana Birchall si Elena Lasconi?
Imaginați-vă următorul scenariu: C.G. președinte, Potra șeful SPP, Becali ministru de externe, Simion prim-ministru. Cum ar fi?
Buna, membri ai TPU! Sunt despărțită de fostul iubit, cu care am și o fetita. Nu am fost cununați. Când ne- am despărțit, fetita avea 9- 10 luni. În prezent, ea are 2 ani și 3 luni. Imediat...? (mai mult)
Buna, am o întrebare, câte clase trebuie să ai să dai de permis de conducere? Plus, dacă ma duc la școala de șoferi și nu stiu nimic despre cum se conduce o mașină, ma învață ei tot ce...? (mai mult)
Anul trecut am încasat venituri de pe YouTube ca persoană fizică, la 2- 3 luni. Din câte am înțeles, în acest caz nu este suficient să le declar prin declarația unică și este nevoie de PFA...? (mai mult)
Locuiesc într-un apartament cu o colegă de apartament. Cred ca îmi intră în cameră când eu nu sunt acasă. Ce trebuie sa fac, să văd dacă este așa?
Ce consecințe vor exista daca Rusia castiga războiul? Ne-am putea astepta la al Treilea Război Mondial?
Salutare, Privind contextul dificil intre Ucraina si Rusia, as dori sa aflu odata pentru totdeauna, cine este principalul provocator, responsabil de razboiul intre Rusia sau Ucraina? Aud pe foarte...? (mai mult)
Hey, sunt nelămurit în legătură cu asigurare de sănătate după încetarea șomajului. Am 22 de ani inca îmi caut de munca. Cât timp rămân asigurat după terminarea șomajului? Mulțumesc...? (mai mult)
Nu credeti ca está mai buna Monarhia Ereditara decat Sistemul Reprezentativ? Sistemul Reprezentativ ne aduce tot timpul in fata probleme de Electivitate insa prin crearea Institutiei a Sistemului Reprezentativ...? (mai mult)
Credeti ca Romania o sa intre in razboi in curand? Sunt doar o adolescenta si mi- e teama de ce s- ar intampla tuturor daca rusii ar veni peste noi in tara. Mi- e tare frica de moarte, de bombardamente...? (mai mult)
Cât timp a fost Biden la putere în SUA (vorba vine), ni se spunea că o să fie rău de tot dacă SUA abandonează Ucraina, că vin rușii, că e jale... Acum par să o ducă destul de bine și...? (mai mult)
Salut TPU! Maine trebuie sa dau sala dar mi-a ros cainele buletinul. Credeti ca pot sa dau cu pasaportul si certificatul de nastere?
Bună, am primit o comunicare de încheiere și nu înțeleg ce vrea sa zica.
Cine candidează la președinție momentan in afara de Nicusor? Nu am urmărit politica de ceva timp! Sa nu-mi spuneți de CG! Ma apuca crizele
Cum pot sa fiu dedus de la taxa de salubritate dacă eu locuiesc în altă locație decât cea de domiciliu? De ce documente am nevoie?
Am o măsura asiguratorie în valoare de 2700 lei și 100usd într- un proces penal cu o sentinta definitiva, și cheltuieli judiciare în valoare de 3500 lei dacă nu le plătesc, nu e normal sa se...? (mai mult)
Salut! Am nevoie să vb cu o persoană care e judecată pentru infracțiunea conducerii unui autovehicul sub influența drogurilor, cam cat se sta cu carnetul suspendat, fumasem cu o zi inainte sa fiu...? (mai mult)
De câte ori se pot emite anexele 1 și 2 de către primărie?
Cate chestionare ar trebui sa fac pe zi ca sa iau sala din prima?
Daca am fost sa dau declaratie in calitate de martor intr- un dosar penal pe fondul consumului de alcool la volan( am stat in dreapta) dar se merge pe recunoasterea vinovatiei, o sa mai fiu chemat in ...? (mai mult)
Buna ziua, tatal meu a mostenit o masina de la bunicul meu in urma decesului acestuia.Mentionez ca deja s- a facut succesiunea.Imi poate spune cineva ce acte ne trebuie pentru transferul de proprietate,...? (mai mult)
Ce parere aveti de Ilie Bolojan? Parerea mea e ca acesta ar trebuie sa detina functia de presedinte al Romaniei, nu un impostor rusofil.
Buna tuturor, vin și eu cu o întrebare mai delicata. Am niste credite pe care nu le- am mai putut achita și urmează să fiu executat silit. Eu stau la o bunica care are un apartament, am domiciliul...? (mai mult)
Exista vreo lege sa interzica depozitarea bicicletelor in scara blocului?
La un accident auto făcut de altcineva se poate da și bani pentru reparatii în loc de asigurare? Dau funda
Am făcut 2 conturi de Facebook și am vorbit ca și cum ar vorbi 2 persoane. Ce poate sa îmi facă politia pentru asta?
Cat de rău e pentru noi românii chestia ca se cearta Trump cu Zelenski așa urât? Adică o să ne afecteze?
Deci, dacă vreau să stau eu ca îngrijitor bătrâni cu bunică- mea (evident dându- mi demisia din învățământ) deci practic eu nu aș mai avea job legal cu contract, atunci mama mea, chipurile...? (mai mult)
Hello! Cat si ce trebuie invatat la facultatea de Drept, in timpul facultatii si cat scrii in foaia de examen? Sunt sute de pagini de invatat. Dar cat si ce sa scrii in foaia de examen?
Bună! În caz ca biletul de avion a fost luat cu buletinul, dar între timp am pierdut buletinul pot merge cu pașaportul în Grecia?
Am 2500 mp de teren. Din acești 2500 mp, am cedat deja 400 mp. Până aici, totul a fost în regulă. Acum am hotărât să- mi construiesc două hale. Ce să vezi? Am obținut cadastru, certificat...? (mai mult)
Bună TPU am o întrebare dacă îmi puteți răspunde dacă am 15 ani împliniți pot merge la un loc de muncă doar 4 ore? Ma poate lua cineva vă mulțumesc frumos și nu fiți răutăcioși vă rog...? (mai mult)
Salut, am lasat masina pe un loc de taxiuri unde erau parcate mai multe masini fara sa stiu. M am intors dupa 3 ore si m- a instiintat un barbat care sta pe zona frecvent ca a vazut politia locala cum...? (mai mult)
Salut, am parcat masina pe un loc de taxiuri unde erau parcate mai multe masini fara sa stiu. M am intors dupa 3 ore si m- a instiintat un barbat care sta pe zona frecvent ca a vazut politia locala cum...? (mai mult)
Buna ziua! Am in băiat care urmează să faca 14 ani. Nu am fost casatorita cu tatal lui iar acum trebuie sa îi fac buletinul insa nu mai dau de tatal lui deloc. Cum procedez?
Asa de rea ii viata in Coreea de Nord? Acolo internet nu exista, telefoane nici atat, nu au voie sa conduca masini, nu au voie sa paraseasca tara, oamenii sunt spalati pe creier acolo, nu au libertate,...? (mai mult)
De ce la apartamentele tip ANL din Eforie Nord chiriașii trebuie să își plătească bransamentul la gaze? Pe zona Constanței multe blocuri ANL au fost racordate gratuit. De ce unii chiriașii sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!