| irinee003 a întrebat:

Cum pot sa imi recuperez banii? Am platit un curs de It, dar eu si inca alti colegi ne-am trezit cu ochii in soare ca ne-am ales cu un certificat facut in Photoshop fara nicio valoare. La inceput treburile stăteau diferit. Ni s-a promis un job si un certificat recunoscut. M-am interesat incolo si incoace si aparent e doar o mare țeapă, te descurci cu ce ai învățat. Toti am platit peste 1000 de euro.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acei bani au fost taxa la "Scoala Vietii", digital (cu degetul mijlociu".

| alex2009 a răspuns:

Sanse mici sa mai recuperezi ceva
discutati toti cu un avocat si el va lamureste in totalitate.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru alex2009):

Avocatul nu este nici el gratis trebuie platit asa ca sansele sunt minime sa mai recupereze vreun leu sau euro de la cei care au organizat cursurile.

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca ai platit un curs normal si ai primit ce ai platit.

Vi s-au promis joburi?
Eu cred ca voi va mintiti singuri ca asa ceva nu poate promite nici o scoala, ca nu-i patroana peste fabrici si uzine, sa va dea si posturi de munca.

In ziua de azi nu-ti promite nimeni joburi, fiindca nu sunt, indiferent cate cursuri sau facultati faci tu, dupa terminarea lor este problema ta, sa-ti cauti singur job!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu iti mai dă nimeni banii inapoi asta e clar. Tu inainte de a te inscrie la curs trebuia sa te interesezi sa vezi ce iti oferă scoala, diplomă loc de muncă, te ai inscris ca ai vrut ai platit cursul sa fi sanatos ei nu sunt obligati sa iti dea banii inapoi.

| dullcat a răspuns:

Cauta sa inveti de pe net si sa furi de la altii, nu platesti pentru cursuri.Ai mare grija pe viitor.