Depinde daca donatia este pura si simpla sau cu sarcini, de ex. parintii au dreptul sa foloseasca locuinta.
Daca donatia este pura si simpla atunci poti face evacuarea printr-o actiune in justitie, respectiv o cerere de evacuare depusa la judecatorie, obtii o hotarare de evacuare si apoi, daca parintii nu pleaca de bunovoie, poti pune hotararea in executare silita.
Daca este cu sarcini nu ii poti evacua pana dupa indeplinirea acestora.
In orice caz este o problema sa-ti evacuezi parintii din locuinta pe care ti-au donat-o, trebuie sa stii ca donatia poate fi revocata pentru ingratitudine, ceea ce se poate intampla daca incerci sa-i evacuezi.
Depinde de caluzele/conditiile acelui act de donatie/propietate.
In orice caz esti cel mai infect copil pe care si l-ar dori cineva, sa primesti o casa de pomana si sa-ti dai parintii afara. RUSINE!
Noi ramasesem pe strazi, eu si mama! Datorita faptului ca tata daduse toate avutiile noastre amantei lui! Iar ea nu vrea si nu vrea sa inteleaga ca nu trebuie sa stea cu el si cat rau a putut sa ne faca la toata familia!
Asa ca taci daca nu esti in masura sa vorbesti
Acum ei au alt apartament si eu sunt sicanat mereu aici doar pentru ca au ei domiciliul trecut aici, asta incurcandu-ma in orice, pentru ca omul e dus cu capul, nebun
Si la randul ei si ea face rau desii a primit apartamentul ei
Vorbesti numai prostii, in necunostinta de cauza.
taica-tu nu a putut da casa lui altcuiva, daca a fost facuta impreuna cu sotia lui, iar dupa DIVORT avea obligatia sa-i dea jumatate din valoarea casei. NUmai in cazul in care casa aia era propeietatea lui, mostenita de la parintii lui sau cumparata inainte de a fii cu maica-ta, putea beneficia SINGUR de casa aia.
Dar asta nu are nici o relevanta cu ce vrei tu sa faci acum parintilor tai, sa-i arunci in drum si sa le iei casa.
Cunosc cazuri in care donatia a fost revocata. Deci de asta i-ai rugat sa iti doneze apartamentul. Voiai sa ii arunci in strada. Frumos. Am si eu case, deocamdata parte dintr-un apartament, dar copiii mei au fost invatati sa invete si sa lucreze, nu sa ia cu japca apartamente.
Sper ca au clauza prin care apartamentul iti ramane dupa moartea lor si pana atunci ei pot locui acolo.
Acest act de donatie poate fi atacat si modificat in instanta.
Unde este problema ca au o mutatie acolo?
Ai grija ca in viata exista scara si de urcat si de coborat.
Sa nu te duca capul la prostii si respecta parintii care ti-au facut donatie.
Instituția la care te poti adresa este biserica, sa te ierte Dumnezeu, ca ai luat-o pe calea intunericului si se alege praful de tot daca nu intelegi.
Sa- ti fie sanatosi parintii si sa le dea Dumnezeu putere cu un copil ca tine.
Nu ii evacua, lasa-i în pace, locuiesc în altă parte nu stau pe capul tau și te-au ajutat totuși cu apartamentul, nu mai întreține conflictul
Dacă ți-a donat e mai bine pentru ei că actul de donație se poate revoca... Iar despre tine ce să zic dacă nu îți dona nu mai aveai nimic și sper sa nu mai ai nimic de la părinți! Cum să te gândești să îți evacuezi proprii părinți? +
Classiffied întreabă: