| IuliaJuly13 a întrebat:

Cum putem indrepta Romania?

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Romania nu are nimic.
Problema sunt locuitorii ei.
Din punctul meu de vedere imposibil momentan.
Avem un intelect mult prea scazut, un stat mult prea corupt, cred ca totul e pierdut(am facut si rima).
Speram...desi eu am incetat sa mai sper, am luat atitudine si am parasit aceasta tara.

9 răspunsuri:
| IuliaJuly13 explică:

Traim intr-o tara nedreapta.Ce sa facem?

| blackwidow a răspuns:

O pui sa nu mai stea cocosata

| LoveYou4Everrr a răspuns:

Pur si simplu, sa nu mai fim nepoliticosi si sa injuram ca la usa cortului...parerea mea... funda?happy

| darrio2007 a răspuns:

Pe nicovala.Incepem din capul listei.

| herbalist a răspuns:

Putem?

| IuliaJuly13 explică:

Ecea ai mare mare dreptate! Eu am incercat sa ii fac pe prietenii mei sa evite greselile de vorbire facand exercitii cu cei mici care au parinti cu 4 clase(exagerez...:| ). Cu ocazia asta va invit intr-un grup in care ne vom ocupa de gramatica si vorbire. Linkul: http://www.clopotel.ro/prieteni/grupul-Scriu_si_vorbesc_corect-65829.html.

Probabil nu mai aveti chef de aiurelile mele de pe site-ul Clopotel, un site pentru bebelusi.Eu totusi incerc. Am 12 ani si nu pot face nimic bun in tara asta decat sa invat bine si sa ii ajut si pe ceilalti printr-un grup( "Scriu si vorbesc corect"),pentru care nici nu platesc si nici nu sunt ascultata. Sper ca atunci cand voi fi mare, voi salva Romania intrand in politica. In viitor, sper ca o sa fac un adevarat "grup" si mai sper ca veti fi mandri sa intrati in el si sa fiti romani. Nu trebuie sa ne pierdem speranta. Voi ajunge poate chiar presedinte (viseeez...) si o sa spun la TV ca "Julica11" este presedinte. Poate ca aiurez, repet, am 12 ani si nu am o gandire ca a unui adult, dar sper ca peste 20 de ani, cel mult, vom fi toti fericiti!

| Andu_7395 a răspuns:

O batem la cald happy

| harciog a răspuns:

In momentul cind granita ei va fi o linie dreapta. Pina atunci nu putem decit sa ne multumim cu ea rotunda.

| BAM_7947 a răspuns:

E foarte simplu.NE BAGAM MINTILE IN CAP, nu mai furam, incepem sa muncim, dam jos guvernul asta de ****, nu mai dam spagi, invatam sa ne vorbim propria limba, mergem dracu` la scoala si nu mai ascultam manele, etc.
deci nu e asa complicat...nu?

Întrebări similare