Eu sau tu sau el sau ea nu putem face mare lucru.Problema incalzirii globale trebuie ameliorata.acest lucru nu se poate face decat daca mase mari de oameni se decid sa inceapa sa protejeze mediul.
Poti contribui la stoparea incazirii globale prin faptul de a nu mai arunca PET-uri pe jos, de recicla, a reutiliza diferite ambalaje sau obiecte.
Luz are dreptate. Tu nu poti face nimic. Asta tine de vointa
mai multor persoane. Oricum cred ca ai putea sa reciclezi, sa faci economie de energie si poate vei reusi sa mai convingi pe cineva sa te urmeze. Bafta!
Nu o putem rezolva decat practic si asa ceva nu se poate.omul este inca la stdiul de maimuta.
Ceau. Problema incalzirii globale nu poate fii rezolvata pe termen scurt. In primul rand trebuie lucrat la mentalitatea cetateanului, omul trebuie sa realizeze complexitatea mediului, modul in care el poate ajuta. In al doilea rand trebuie stabilita o legislatie care sa interzica anumite activitati poluante, trebuie sa se gaseasca alternative pentru unele activitati. Noi putem ajuta la stoparea incalzirii globale prin plantarea de pomi, prin sortarea gunoiului, prin folosirea cat mai putin a electricitatii. Sper sa reusim, spre binele urmasilor nostri. Ceau
Problema incalzirii globale, dupa parerea mea, nu este chiar atat de grava cum se descrie. Mai mult este o uriasa propaganda pentru a distrage atentia de la lucruri foarte grave ce se petrec pe glob. Iata cateva din acestea:
- populatia globului este de cca 7 miliarde de persoane, din care un sfert are venitul mediu lunar de sub 5 dolari, mor pe capete din cauza foametei si a bolilor
- mai mult de jumatatea omenirii este atat de sarac si inapoiat incat n-a vorbit niciodata la telefon!
- exista companii si chiar persoane atat de bogate, incat averea lor depaseste venitul national al unor tari
Pentru ca opinia publica mondiala sa nu fie atenta pe asemenea aspecte, extrem de grave, s-a inventat si "incalzirea globala".
Eu, de cand ma stiu, am trait si ierni gerosi si aproape fara zapada, de asemenea si veri caniculare si ploioase. Zicala "este inprevizibil ca vremea" s-a inventat cu mult inainte!
Si, cea ce nu prea se spune: Pamantul nostru a trecut prin multe ere glaciare, schimbari de poli, incalziri etc, la intervale relativ regulate.
Este drept: consumul de energie exista. Dar energia nu se pierde, doar se transforma dintr-o forma in alta.
Ca "ne sufocam" datorita poluarii? Poate. O facem cu mana noastra... si asa suntem deja prea multi...
Sa nu mai mergi cu avionul.
Sa nu mai folosesti automobilul.Sa reduci numarul si puterea becurilor din casa ta.Sa opresti caldura cand nu stai acasa.
Se poate rezolva prin protejarea mediului, renuntand la poluarea masiva, mergand pe jos, renuntand sa construim cladiri imense si multe alte lucruri.
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: