Contul de pe facebook NU se poate sterge. De asta nu mia-m facut eu niciodata cont.
Contul meu ->centrul de ajutor -> si iti pui intrebarea in limba engleza. Sincer nici eu nu stiu. Sper ca ti-am fost de ajutor!
De sters poti sa-l stergi numai daca trim un mail la producatorii lui si ceri sa til stearga definitiv de pe serverele lor.Tu poti numai sa ti-l inchizi temporar ca hi5.
Sau... pe romaneste: Intri pe pagina de facebook,şi undeva în dreapta sus unde scrie Acasă, Profil, Contul meu. Dai pe "contul meu" şi apeşi setările contului şi o să-ţi apară mai multe.Şi ultima opţiune este "dezactivează contul" dai acolo selectezi acolo şi gata!
Hei! Dai la Contul meu la setarile contului, dai la securitate si dai dezactiveaza contul... Sper ca te-am ajutat
Contul meu - setarile contului - security settings si scrie aclo dezactiveaza contul
Nu se poate sterge contul de FB. Il poti doar dezactiva: In Dreapta sus click pe 'account settings', apoi in stanga sus click pe 'Security'. Si acolo jos dai click pe 'Deactivate your account'.
anonim_4396 întreabă: