Cu persoanele care au informatii despre detaliile proiectului tau poti sa inchei un CONTRACT DE CONFIDENTILITATE, cu clauze chiar foarte severe.
Un asemenea contract il va redacta un avocat DIFERIT de persoana cu care iti vei inpartasi secretele.
Pentru infiintarea unui SRL nu ai nevoie de avocat.
De altfel, chiar daca vrei ca actele sa fie facute de avocat nu este nevoie ca in acestea sa fie trecute toate detaliile afacerii, doar codul CAEN al activitatilor ce le vei desfasura.
In orice caz, daca chiar vrei sa discuti detalii complete cu avocatul, poti incheia cu acesta un contract de confidentialitate in care sa prevedeti clauze privind despagubiri mari pentru folosirea detaliilor de catre avocat sau dezvaluirea acestora altor persoane.
NU AI NEVOIE DE NICI UN AVOCAT
PENTRU CĂ DIN PUJNCTUL MEU DE VEDERE OPINIA MEA ESTE CA AVOCATII SUNT AFACERIȘTI... nu vreau să mă pun rău cu ei.
Așa ca îti dau cea mai simplă solutie
o contabilă care ține contabiitatea la 40 de firmulțe cu un singur angajat fiecare și are atât de mult de muncă în cât nu are timp să îti fure ție gogoșile cu gaură pătrată!
Dacă te duceai la un avocat îi dădeai șî bnai sa te primescă si bani să te asculte si bani sa îti facă si iar să îti facă și iar să îti facă si iar să iti facă câte ceva
asta este părerea mea că șî eu dacă aș fi avocat ți-aș face o firmă să ai nevoie mereu de mine.
pe când o contabilă îti face din prima firma îțî cere acolo nuștiu căt ceva între 250 lei și 1200 lei maxim pentru ea personal pentru că stă in 3 zile la rând pe la cozi și pentru că îti scrie tot felul de acte si tot felul de hârțogăraie și birocratie
Depinde de ce coduri caen vrei să ai depinde de nebunii si complicații dacă vrei să umbli cu substate radioactive dacă vrei să lucrezi cu mâncare acă vrei să umblli cu cu carne crudă
de care carne că trebuie să ai ghiuvetă pentru peste pentru carne pentru zarzavaturi si pentru ouă seperate.
Dar dacă vrei să vinzi amament sau să faci optică medicală atunci hârtiile sunt mai cpomplicate
Dar dacă vrei sa ai și tu pur și simplu un butic acolo sa faci cheie de ială dai 250 lei banii ei proprii personali pentru munca pe care o face ea să îti facă firma
dar dacă vrei lucruri mai complicate te costă direct proporțional mai mult
Dacă vrei să fiți 2 asociati dați fiecare câte 250 lei dacă vreți să aveti o firmă dinasta simplă care pune acoperisuri garudi si prize.
Dar dacă vreți ceva mai complicat costa.
Si nu ești obligat sa o alegi pe ea de contabilă după ce îti face toate actele astea
pentru ca majoritatea contabillor așa fac te cam obligă să ii alegi pe ei de stăpâni.,
Dar contabila asta te lasă să te duci in bălării la ce contabil vrei tu că ea și așa nu face față la cât are ea de muncă
Ce să îti zic așteaptăte undeva la 1200 lei pentru bani care ii dai la stat pe acte
apoi la vreo 900 lei care ii dai la contabila
si inca 200 lei să zicem cheltuieli ne prevăzute taxi-uri o pizza un suc se adună.
Te duci la registrul comertului si iti faci firma.Pe nimeni nu intereseaza ce vrei sa faci, iti dai seama ca trec pe acolo tot felul de nebuni.Trebuie sa-ti alegi cateva coduri CAEN cateva nume de firma care nu sunt deja luate si gata.