| HurremSultan a întrebat:

Cum se pedepsește VIOLUL în alte țări?

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sunt tari in care violul nu se pedepseste: http://stirileprotv.ro/......drept.html
In marea majoritate nu sunt pedepsiti maxim ca si la noi.
Iar in unele state sunt condamnati la moarte doar daca fac si alte fapte asociate: http://www.realitatea.net/......45688.html

| pufulescu a răspuns:

In Suedia de exemplu, daca faptuitorul e musulman violul nu se pedepseste fiindca el va spune ca a fost provocat de imbracamintea sumara si atitudinea provocatoare a tinerei necredincioase, dealtminteri contrare principiilor lui religioase.
Cauta statistici pe net, Suedia e a doua tara din lume ca numar de violuri dupa Africa de Sud!

| anonim_4396 a răspuns (pentru pufulescu):

Musulmanul ala a fost destept cand a zis asta.In lume nu sunt doar oameni perfect constienti de ce fac.mai sunt bolnavi psihici, care ...sigur ca nu gandesc normal.la vedera unui bulan misto sau un pantalon, fusta mulata, acelor bolnavi psihici li se scoala. Deci trebuie ca femeile sa inteleaga ca daca poarta vestimentatie provocatoare, e o invitatie ppt acesti bolnavi psihic. Netratati, nedepistati.

| Mădă_Mădălina_1998_R8rQ a răspuns (pentru anonim_4396):

Cândva mă intiresa religia musulmană regurile lor, tradiții laughing am mers până la a vorbi cu unul :/ viața lor mi se pare interesantă și totuși ciudată, adică femeiile nu au o libertate anume din punctul meu de vedere

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă_Mădălina_1998_R8rQ):

Nu crezi ca restrictia la haine, adica purtatul valului si hainelor largi evita ca femeia sa fie violata? In lumea asta sunt oameni buni dar sut si rai.Violatorii,pedofilii isi aleg victima cu mult inainte? Ghici pe cine? pe vreo tipa jumatate dezbracaat cu fundul mare si sani imensi. In celelalte restrcitii la musulmani,eu zic ca e ceva de cand lumea si pamantul,pentru femei e ceva obisnuit,parerea mea. Daca bataile si altceva asupra femeilor se pedepseste, ok. Au religia lor, care e diferita de a noastra, pe ei religia ii conduce si daca religia spun la ei ca femeia e nu stiu cum, se aplica. Asta e.

| Mădă_Mădălina_1998_R8rQ a răspuns:

Presupun că tot cu privarea de libertate, adică nu mai poți pedepsi pe nimeni cu condamnarea la moarte, dar uite ce cred musulmanii

Nu cu mult timp in urma, anul acesta, australienii au fost socati cand seicul libanez Faiz Mohammed, in timpul unei conferinte tinute la Sydney, a explicat asistentei ca victimele violate nu trebuie sa-i invinovateasca pe faptasi, ci pe ele insele. Femeile care poarta imbracaminte sumara invita barbatii sa le violeze, a mai spus el.

Cateva luni mai tarziu, la Copenhaga, invatatul si muftiul islamic Shahid Mehdi a starnit rumoare – ca si omologul sau din Australia, – cand a declarat ca femeile care nu poarta batic "cer sa fie violate".

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă_Mădălina_1998_R8rQ):

Baticul pe cap e semn sa inteleaga masculul ca nu e dispusa la partide de sex si daca se ating de ele suporta consecintele.Deci baticul e ca un semnalizator, da sau nu. Odaat ce nu au baticul pe cap, invita masculii. Daca masculii pot dovedi ca femeia nu a avut baticul pe cap, nu au ce sa le faca.

| Adrian983 a răspuns:

Presupun ca prin castrare chimica sau medicamentoasa.Aceasta se face prin administrarea de compusi chimici sau hormoni. Am auzit o stire ca asa s-ar proceda si la noi in tara.