| Cesar222 a întrebat:

Cum se poate ca cineva sa stie cu cine am votat? Tocmai am fost anuntat de persoanele politice de la mine din comuna ca stiu cu ce partide am votat, asta dupa ce m au constrans sa i votez pe ei pe plan local. As vrea sa stiu ce se poate face in privinta asta? Eu banuiesc ca au avut camere ascunse in cabina de proba, oricum nu o sa mai votez cu ei vreodata, si data viitoare o sa am grija sa verific

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se poate doar daca ai spus tu.
Nu cred ca au fost camere in cabina, cred ca cel care ti-a spus doar a banuit ca nu l-ai votat si ai cazut in cursa.

| Cesar222 explică (pentru Ioandelasal):

Nu e asta, eu cu ei am votat pe plan local, dar stiau cu cine am votat si la europarlamentare...

| doctorandus a răspuns:

Cine face asemenea declaratii e bun de niste ani de puscarie.

| johnnny123 a răspuns:

Poți să anunți "persoanele politice" din comuna ta că nu este legal nici să constrângă oamenii să voteze într-un anume fel, nici să nu respecte procesul de vot secret, nici să-i șantajeze pe alegători sau să-i amenințe cu repercursiuni. Eventual poți să-i și înregistrezi data viitoare, nu ar strica să facă și puțină pușcărie.

| mODIN a răspuns:

Nu cred ca au aflat, efectiv, unde ai pus stampila pe buletinul de vot. Ma gandesc ca ori ai zis ceva din care au inteles altii cu cine votezi, si au spus mai departe; ori faci parte fix din publicul tinta al acelui partid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăia doar se uită pe listele de ajutor social și știu câți i-au votat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așteaptă să se taie ajutoarele sociale la oamenii din comună și așa aflii cine nu i-a votat pe oamenii politici din comuna ta.

| Cesar222 explică (pentru anonim_4396):

Nici un membru din familia mea nu are ajutor social