Stimata D-na, am un raspuns de foarte mult timp privind salvarea ROMANIEI, deci:
- in primul rind trebuie plecat de la inceputul democratiei populare... 47-50... fara menajamente si fata umana, trebuiea continuat ce au facut cu bunicii, parintii, rudeniile noastre ca sa poata controla si instala acei 50 de ani de teroare, cozile de topor, nonvalorile, borfasii, banditii, hotii si talharii.
-atunci dupa revolutie trebuia repusa monarhia in drepturi care stiau ce au de facut si au lasat tara cind au fost scosi din tara.
-continuat de construit blocurile, canalul Dunare- Marea-Neagra-Baia-Mare etc, cu aceste specimene enumerate mai sus plus asa zisa, securitate, cateii(turnatorii) intr-un cuvint acel segment social care prezenta GARANTII MORAL-POLITICE.
- acum este cam tirziu, fara temelie solida,(educatie, cinste, omenie, bun-simt, respect fata de adevaratele valori) nimic nu este trainic.
NIHIL SINE DEO!
Numai prin niste legi noi si care sa fie clare si respectate de cetatean de sus pana jos.
Avem inca o tara frumoasa si bogata...atat cat a mai ramas... Din punct de vedere geografic ne putem lauda cu o tara care beneficiaza aproape de toate formele de relief...depinde de noi cat de mult vom pastra ce-a mai ramas.
Sufletul unei tari este poporul sau...sufletul Romaniei suntem noi, romanii...doar noi, prin munca simt civic, cultura, invatamant si intoarcerea la valorile traditionale ne vom regasi ca natie...si apoi gasita o forma de guvernamant echidistanta politic, cam cum era Monarhia constitutionala vom putea reusi sa salvam aceasta tara de dezastru... Ar trebui sa detronam falsii idoli care distrug viata spirituala...fotbalistii,manelistii,vedetele de peste noapte, excrocii, hotii cu carte...reinstaurand astfel adevaratele valori...si multe altele care depind numai de alegerea noastra...
Trebuie sa deschidem ochii mari, sa nu mai dam vina pe politicieni si daca nu ne convin, ii dam jos, doar puterea e in mana poporului? Sau nu?
S-a mai pus intrebarea asta.
Daca prin minune (nu prea are parte de minuni), s-ar face alegeri, ar participa candidati din Syedia, Danemarca, Japonia, Canada, si Romanul ar avea "mintea cea de pe urma" sa-i aleaga, mai avem sperante, altfel nu prea. NICIUNUL din cei ce s-au agatat de ciolanul puterii nu stie ce sa faca si chiar daca ar sti nu poate face nimic, face parte din ochiul plasei coruptiei trasa romanilor.
Grea întrebare... din păcate, la modul cum evoluază lucrurile nu cred că ne vom salva prea curând şi ceea mai rău e că nimeni nu vrea!
Ii rogi pe americani sa-si arunce toate bombele peste noi si daca mai scapa unu ala o ia de la capat.
Romania, si implicit romanii, isi merita soarta. Lumea voteaza pe cei care este clar ca ne fura pe fata. Nu am inteles asta si am obosit sa mai caut explicatii asa ca ar trebui sa ne resemnam si gata.
Mastony întreabă: