Amandoi ati avut mare noroc ca, cumnatul meu este in conediu.
La aceea viteza va baga cate o nota de plata in permisele suspendate, iar baiatul se alegea si cu o amenda la care ANAF-ul si-ar fi linsbuzele de bucurie.
Pe mine ma poate amenda și îmi poate lua permisul, eu dacă am mers cu viteza mi-am asumat asta...
Art. 102
(1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
...
10. deţinerea, montarea sau folosirea în circulaţia pe drumurile publice a mijloacelor speciale de avertizare sonoră sau luminoasă pe vehiculele care nu au acest drept;
...
Clasa a IV-a: de la 810 la 1.800 de lei;
O fi fost și el vreun fiu de senator care i-a luat mașina tăticului și știe că dacă-l oprește poliția dă un telefon și se rezolva.
Copil de senator cu golf 4 veche de 15 -20 ani?
Fiu de senator cu Golf 4 ) Mai degrabă fiu de muncitor
Nu-ti face griji pentru el, puteai sa raportezi, dar daca e prost, o sa faca asta si o sa nimeareasca vreun politist in civil mai mult ca sigur. Cineva o sa-l vada, si o sa rada ca prostu si o sa creada ca "mama ce distractie" pana intalneste pe omul potrivit la locul potrivit, si o sa-i piara si zambet si tot.
Simplu, sunai la 112 explica-i situația și la ieșirea de pe autostradă îl așteptau mașinile cu girofaruri montate legal. Îl liniștea cu permisul suspendat pe vreo 3 luni și o amendă de trebuia să-și vândă mașina.